Ceza yediğinde ben kostum ilk belgeler attım sımdı düşman belledın benı olsun beEngellenmiş içeriği göster
Teşekkür ederimCeza yediğinde ben kostum ilk belgeler attım sımdı düşman belledın benı olsun be
RıcaTeşekkür ederim
Banada eklemis ama hic umut yok resmen slotu birakalim diye ekleniyor puajjaDelirirsin gene ekledi gene çekemedik
Kanka delirtiyor yav 14Ftn vardı bi ara aç gözlülükten gidiyor bir de 14₺ varmıs gibi geliyo adama halbuki 2.5K paraBanada eklemis ama hic umut yok resmen slotu birakalim diye ekleniyor puajja
Frn cikis amaci o zaten la para gozukmuyor gözeKanka delirtiyor yav 14Ftn vardı bi ara aç gözlülükten gidiyor bir de 14₺ varmıs gibi geliyo adama halbuki 2.5K para
İşte kazanırken iyi bi sey bu 😅 neyse yatıyom ben 2 saat kalktığım zaman gene bi sey eklenmiş olur zaten mail attım bilgeye 😅Frn cikis amaci o zaten la para gozukmuyor göze
Ftn için ftn kısmına girip mi bonus talep ediyoruz yoksa normal tl hesabından mıKanka delirtiyor yav 14Ftn vardı bi ara aç gözlülükten gidiyor bir de 14₺ varmıs gibi geliyo adama halbuki 2.5K para
Ftn zaten o kısma gir net vardır eklediği bonusFtn için ftn kısmına girip mi bonus talep ediyoruz yoksa normal tl hesabından mı
Bu boklar var sadeceFtn zaten o kısma gir net vardır eklediği bonus
Dediğimi yaptın mı norteBu boklar var sadece
He açtım onlyfans hesabıDediğimi yaptın mı norte
O değil o uzun vadedeHe açtım onlyfans hesabı
PuauahahahO değil o uzun vadede