- 12,760
- 6,056
- 113
Patlıcanda kırılır kırılmıycak bişey geliyor aklıma amaKaybetmiş havuç sokup rahatlıcam dedi bende kırılır o dedim patlıcan önerdim ne var bunda
Patlıcanda kırılır kırılmıycak bişey geliyor aklıma amaKaybetmiş havuç sokup rahatlıcam dedi bende kırılır o dedim patlıcan önerdim ne var bunda
Saint maxiSercan mi rooney mi
ÇıkmazKonya Galatasaray macında toplam 28 sut çıkarmı sizce
Gecmıs olsun kredi kartoKonya Galatasaray macında toplam 28 sut çıkarmı sizce
90 dk maç 3 dkda bir şut lasım puan macı degıl eleme maçı kontrollu futbol olur ckmazKonya Galatasaray macında toplam 28 sut çıkarmı sizce
RooneySercan mi rooney mi
En son 100 liraydı geçen sene zam getirmişler mi bariNeyse dm ler kırmızı oldu ortalık duruldu gidimde youtube dolandırıcılarımdan para alim
100 ilk baata şuan bugun başladım 600 küsür kazandımEn son 100 liraydı geçen sene zam getirmişler mi bari
ÇıkarKonya Galatasaray macında toplam 28 sut çıkarmı sizce
Senin beddularinla ayakta gibi tutmuyor diye puahhaBu konu kımın duası ile ayakta merak ediyorum
Ne alaka konu kardeşim susturulursun olur biterBu konu kımın duası ile ayakta merak ediyorum
Yağlı urgan almaya gitti
Lan havuclar patlıcanlar havada ucusuyo kılosu kaç lıra bılmıyorsunuzNe alaka konu kardeşim susturulursun olur biter
Ee konu ne alaka küfür eden kimse o susturulur kardeşimLan havuclar patlıcanlar havada ucusuyo kılosu kaç lıra bılmıyorsunuz
2 kişi küfür etti diye 10 kişinin 15 kişinin olduğu neden kapatılsınLan havuclar patlıcanlar havada ucusuyo kılosu kaç lıra bılmıyorsunuz
Metinin bu ara regl sal sal2 kişi küfür etti diye 10 kişinin 15 kişinin olduğu neden kapatılsın