- 28,970
- 18,151
- 113
Senin eski kullanıcı adı neydi dostUla eski formumda olsam neler dagitiyordum burda minimum 120k dağıttım, 4 ay evvel 2m batirdim ah ahhh kendime havuc sokasım geldi 😀
Senin eski kullanıcı adı neydi dostUla eski formumda olsam neler dagitiyordum burda minimum 120k dağıttım, 4 ay evvel 2m batirdim ah ahhh kendime havuc sokasım geldi 😀
Konu sadece 🥕 mu ege 😂Havucu ziyan etme, hallederiz 😅
Profil resim yapmıştım bunu
Havuç kırılıyor kanka patlıcan de ne 😂Ula eski formumda olsam neler dagitiyordum burda minimum 120k dağıttım, 4 ay evvel 2m batirdim ah ahhh kendime havuc sokasım geldi 😀
Hatirlamiyorum 😀Senin eski kullanıcı adı neydi dost
Yok gidemedikFildişine gitmedinmi sen ne arıyon burda hala cano 😀
Buyuk vurup batmis diye yorumladimNe pikacu mu
Hosgeldin suatim. Her seye de hakimsin yine 😅Buyuk vurup batmis diye yorumladim
Yogunluk var bu ara suan ara verdim ama@butragueno yalvarıyorum gel güldür yüzümü artık sabahtan beri
Gecen gordum la şasirdim puahha baydir yoktuHosgeldin suatim. Her seye de hakimsin yine 😅
Arasam vercen mi anlamadım dostYogunluk var bu ara suan ara verdim ama
Çok kritik bi soru suvatım bu soruda joker hakkını kullanmaz umarımArasam vercen mi anlamadım dost
Dağıtım işini ele alacak yine deseneGecen gordum la şasirdim puahha baydir yoktu
Zaten son 1 2 sayfayi okudum havuc mavuc biseyler diyonuz iyice bozdunuz puahhaArasam vercen mi anlamadım dost
Kaybetmiş havuç sokup rahatlıcam dedi bende kırılır o dedim patlıcan önerdim ne var bundaZaten son 1 2 sayfayi okudum havuc mavuc biseyler diyonuz iyice bozdunuz puahha
Allah seni başımızdan eksik etmesin ne kadar ince ruhlu bir adamsınKaybetmiş havuç sokup rahatlıcam dedi bende kırılır o dedim patlıcan önerdim ne var bunda