- 22,435
- 23,079
- 113
60k demedin mı kardeşimYoğ amɲaa 😀
60k demedin mı kardeşimYoğ amɲaa 😀
Salihe dolandırıldım gene sen napıyonNapan bea
Bilmem 4 bölebiliriz 😂Recai günde kaç kez hoşgeldin diyecez
Gidiyorum zaten atamSus bu bir emirdir
Senin gonlun zengin bigun vurursam sanada vurdurtcam dedin vuramadınmi daha hacım 😀Ben oaiakwmms
Atam sen kalk ben yatamGidiyorum zaten atam
ByGidiyorum zaten atam
Koşturmaca birkezde ben dolandırayim gel 😂Salihe dolandırıldım gene sen napıyon
Akşama gelGidiyorum zaten atam
Bankanın parası kardeşim 😀 ne zaman bizim sayıldı bankanin parası60k demedin mı kardeşim
O zaman en zengin doktor kardeşimBankanın parası kardeşim 😀 ne zaman bizim sayıldı bankanin parası
Kardeşim biz senin kıçın için aynı cephede savaşmadık mı 😅 omuz omuzdaBankanın parası kardeşim 😀 ne zaman bizim sayıldı bankanin parası
Tmdir atam görüşmek uzereAkşama gel
Mıktar yazmıcaktın dedım 😀😀Bankanın parası kardeşim 😀 ne zaman bizim sayıldı bankanin parası
Çok yaklaşıyoruz dost çok az kaldı.. sözüm duruyor beraber vurmaya gidicez 😂Senin gonlun zengin bigun vurursam sanada vurdurtcam dedin vuramadınmi daha hacım 😀
Burda zenginler günlük hatta 6 saatte bir değişiyorBankanın parası kardeşim 😀 ne zaman bizim sayıldı bankanin parası
Ula eski formumda olsam neler dagitiyordum burda minimum 120k dağıttım, 4 ay evvel 2m batirdim ah ahhh kendime havuc sokasım geldi 😀Burda zenginler günlük hatta 6 saatte bir değişiyor
Havucu ziyan etme, hallederiz 😅Ula eski formumda olsam neler dagitiyordum burda minimum 120k dağıttım, 4 ay evvel 2m batirdim ah ahhh kendime havuc sokasım geldi 😀