- 12,760
- 6,056
- 113
Sapsap aetık benim dostumdur aksini iddda eden hristiyandır
Hala boş yapiyosun hala diretiyorsun bu konuda 🤣Olum ben neyi uzatıcam ben senle muhabbetim var diyorum inkar eder sensin. Çıkar göster diyen sensin.
Al bak bu da benim rollingte saydığın mesajlar hem de bu dmden sonra. Hani bu yüzden engellemisimdir falan diyon al bak bakiyim
Harbi mi lan geri atsana 😣Bi sıfır fazla mı attın yanlışlıkla bilinçli mı
Siteye geçti bile yarısıHarbi mi lan geri atsana 😣
Yarısı atıldıysa 1k varSiteye geçti bile yarısı
Metinim ufak tutarlar dönmüyor bizde 🙂Yarısı atıldıysa 1k var
Konuda en zengini kim kanka 😀Siteye geçti bile yarısı
1k olsa neden yanlış mı diyim kardeşim ben zaten 1k alrtı almıyorumYarısı atıldıysa 1k var
Şuan senKonuda en zengini kim kanka 😀
Vaaaay beMetinim ufak tutarlar dönmüyor bizde 🙂
yok ben kendimi anlattım sen kendini anlattın, kavga etmiyoruz insan gibi tartıştık kapandı bitti küfür etmedik birşey yapmadık sıkıntı yok, dediğim gibi muhattabimiz olmaz olur biter zaten. Herkes farklı seyler düşünüyor, bunlar da normaldir. Böyle muhabbetlere hiç gerek yok da neyse herkese sevgilerle dostlar şansınız bol olsunHala boş yapiyosun hala diretiyorsun bu konuda 🤣
Aleyküm selam recoSelamın aleyküm
Sus bu bir emirdirMetings hala nasil bu konuda cildiracam
Recai günde kaç kez hoşgeldin diyecezSelamın aleyküm
Napan beaAleyküm selam reco
Yoğ amɲaa 😀Şuan sen
Ben oaiakwmmsKonuda en zengini kim kanka 😀
İyi forumlar adaş 🧐yok ben kendimi anlattım sen kendini anlattın, kavga etmiyoruz insan gibi tartıştık kapandı bitti küfür etmedik birşey yapmadık sıkıntı yok, dediğim gibi muhattabimiz olmaz olur biter zaten. Herkes farklı seyler düşünüyor, bunlar da normaldir. Böyle muhabbetlere hiç gerek yok da neyse herkese sevgilerle dostlar şansınız bol olsun