Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Benim rezil.olacak bir konum yok paylassin istediğini.
kardeşim sıkıntı yok, ben bir mesaj attım buraya, burada tartışmayın özelde tartışın dedim. Arkadaş ona alındı benim rezil olacak birşeyim de yok herkes az çok tanır beni burada zaten kimseye kötülüğüm olmamıştır. Yok muhabbetimiz yok engellemisim falan diyince baksın bakalım nasıl muhabbetimiz yokmuş onu gosteriyorum. Sağolasın.
Kanka lütfen dmde devam edin

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Bana verdin ya la niye öyle dedin. Seni çarptım ya ben ne çabuk unuttun
La yok ne verecez aga olduğunda veririz hatırlat inş 😅
Kimse inanmicak ama bu admaların bana yazmışlığı bile yok ferdi de dahil ona şaşırıyprum 😅

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,051
6,943
113
adam para istemiş bir de engellemiş üstüne boş yapanlara ayircak vaktim yok diyor 😂 aç benim rolling konularıma bak bakalım katilmiş mısın katılmamış misin vaktin var mıymış yok muymus. Benle boşuna tartışıyorsun dostum, ben sana kötü birşey demedim. Sen gereksiz alınganlık yaptın, seninle bir derdim de yoktu sen uzattın, kimsenin kalbini kıracak bir adam değilim dediğim gibi özellikle bu konudaki birçok arkadaş bilir. Muhattap olmayalım konuyu da kirletmeyelim. Herkese iyi forumlar