- 33,148
- 17,942
- 113
Kaybedenler kulübüne hosgeldindemek bunu dolandirmamislar, insanları tanımaya basliyom yavaş yavaş
Kaybedenler kulübüne hosgeldindemek bunu dolandirmamislar, insanları tanımaya basliyom yavaş yavaş
Sakin ol ve ülken için savaşmaya devam etNe anlatıyon aq adam babanın sana yapmayacağı iyiliği yapmış dünya para atmış sigara param yokken para attım diyor insan utanır şunu derken aq
En güvendiğin insanlarla da olmamıştı dostO arkadaşla hiç bir sıkıntım olmadı bugüne kadar.
Gormedigimi suclamam o bakımdan. Kimseye iftira atmam dost beni bilirsin. Zaten bu saatten sonra da kimseye guvenmeyecegimi söyledim isterse can ciğer kuzu sarması olsunEn güvendiğin insanlarla da olmamıştı dost
Bu safaktan sonra biz mi savaşalımSakin ol ve ülken için savaşmaya devam et
Bilader sen kimin multisisin adaşım çıktı bi de beyaz🤣demek bunu dolandirmamislar, insanları tanımaya basliyom yavaş yavaş
Sen kesin sully sindemek bunu dolandirmamislar, insanları tanımaya basliyom yavaş yavaş
Aferin 3-5 nöbetini hakettinBu safaktan sonra biz mi savaşalım
La ne savaşması akıllı telefonda 7/24 forumda böyle askere mi emanetiz bizSakin ol ve ülken için savaşmaya devam et
@Zaitzeww in olabilirBilader sen kimin multisisin adaşım çıktı bi de beyaz🤣
%1000000Sen kesin sully sin
O zaman sıkıntı@Zaitzeww in olabilir
Şu hesabın şifresini atsana başımıza bi iş gelirse girek@Zaitzeww in olabilir
En azından dolandirilmiyorum kardesssssssLa ne savaşması akıllı telefonda 7/24 forumda böyle askere mi emanetiz biz
Sen kimsin laözellikle @BySwigger da sürekli insanlardan 100 200 ister çekim yapacam diyip ister geri göndermez dediler
Bunlar çete gibi @Mrlbra çalışıyorO zaman sıkıntı![]()
Ben senden ne zaman para istemişim?!özellikle @BySwigger da sürekli insanlardan 100 200 ister çekim yapacam diyip ister geri göndermez dediler
Özelden yazıyorumŞu hesabın şifresini atsana başımıza bi iş gelirse girek
Yanığı var herhalde.ben foruma üye olduğum gün bana 2 adama dikkat et para gönderme dediler 1. si @tekalali6767 2. si @BySwigger