Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,523
6,547
113
Sen ne anlatıyon be abla
Kendimce doğruyu yazdım dost aranızda konuşun çözülür bir şekilde dedim bunda sıkıntı ne onu anlamadım. Ki beni biliyorsun bu tarz muhabbetlere kolay kolay girmem hepiniz tanıdığım insanlarsiniz boş yere caninizii sıkmayın dedim yani

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,135
17,940
113
Tamam la hakaret etmeyin adama elime geçince verecem dedi çıkıp dahasını zaten kimse beklemiyordu sizden
Vermesin kardeşim vermesin burada laf kalabalığı yapmasına gerek yok. Yok öyle yok böyle. Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,135
17,940
113
Kendimce doğruyu yazdım dost aranızda konuşun çözülür bir şekilde dedim bunda sıkıntı ne onu anlamadım. Ki beni biliyorsun bu tarz muhabbetlere kolay kolay girmem hepiniz tanıdığım insanlarsiniz boş yere caninizii sıkmayın dedim yani
Bilmeden dahil olunca gereksiz oluyor zira

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,718
17,883
113
O kadar şey yazılmış iyisi kötüsü eğrisi doğrusu herkese saygım var. Şurada drogba sapsap ve barrios harici cevap vermek istediğim kimse yok birde Okan var lakin onunla muhabbetimiz farklı. Bir insana damga vururken kurudan sıkması kolay. Cihan sağolsun işimi çözdü söz verdiğim zamanda dönemedim o kadar iğrenç bir zaman dilimi yaşıyorum ki işin içinden çıkamıyorum. Önemi yok ayağa kalkınca telafi ederiz lakin ben buradan alacaklı olduğum adamların bir tanesini böyle aşşağılık şekilde ağzıma almadım. Cihanın hakkıdır lakin söylemleri yanlış kimsenin dini imanı para değil. Gelelim mert kardeşime. Geçen ay faturam kapanacaktı konuda yazdığımda telegrama bak dedi yazdım ödedi sağolsun ödediği tutar 2400 küsür de ki 2500. Elimde olunca vereceğimi kendisi de biliyor lakin elimde yok. Reşata gelince Reşatın bana yaptığı iyilikleri ben buraya 1 ayı geçti yazalı. Lakin dekont atmış bahsettiği 7 k yı borca saymasını anlarım başım üstündedir. Haricinde gelelim benimde elimde olanı reşatla paylaştığıma ulan ben sahgecten kazandığım ödülü 3 kuruşu sigaram olmadığı zaman kendime almadım reşatın işi çözülsün görülsün diye kardeşim dediğim adama attırdım. Para mı kazandım yarısını böldüm hesabına attım. Beyler parası varken herkes kral. İyi durumda değilim maddi manevi farketmiyor. Benim kime ne dağıttığımı anlatmama gerek yok. Bu adamlara borcum var ve elim müsait olduğunda ödeyeceğim. Kim ne konuşuyorsa konuşsun bakmıyorum bile bir dostum yazdı git cevap ver diye en azından kim ne olduğunu bilsin istedim. İyi forumlar.
Ne anlatıyon aq adam babanın sana yapmayacağı iyiliği yapmış dünya para atmış sigara param yokken para attım diyor insan utanır şunu derken aq