Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,587
12,829
113
Beyler tekalali benim muhabbetim olan birisi düzgün adamdır benim gözümde. Borç olarak aldığını verir elbet, zamanı geçmiş eyvallah farkındadır o da çok zor durumda. Burda düşene tekme vurmayın, Herkesin içinde isim vererek yazmayın bence özelden konuşun bu alacak verecek muhabbetlerini herkes birbirini anlayışla karşılar eminim
Ağa hala sen boyle düşünüyorsan sen benden betersin iyi niyette

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Beyler tekalali benim muhabbetim olan birisi düzgün adamdır benim gözümde. Borç olarak aldığını verir elbet, zamanı geçmiş eyvallah farkındadır o da çok zor durumda. Burda düşene tekme vurmayın, Herkesin içinde isim vererek yazmayın bence özelden konuşun bu alacak verecek muhabbetlerini herkes birbirini anlayışla karşılar eminim
Aga bence mesele alacak verecek meselesi değil borçlu olduğu adamlara dönüş yapmaması şu an veremiyorum durumlar kötü dese kim ne diyecek ki

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,136
17,940
113
Sen ne anlatıyon be abla