Allah nasip ederse yakındır seni dolandırmayı planlıyorumKardeşim bende onların içindeyim merak etme bu forumda dolandırıcı olup beni dolandırmayan yoktur
Allah nasip ederse yakındır seni dolandırmayı planlıyorumKardeşim bende onların içindeyim merak etme bu forumda dolandırıcı olup beni dolandırmayan yoktur
Berber yunusa git selamımı de sen yenısın 12 sene dyosun hayatım orfa gevtı bende ordayım kral üçşehitlerdeSöyleyememfınfıklı sokak da oturuyorum
Kardeşim bende onların içindeyim merak etme bu forumda dolandırıcı olup beni dolandırmayan yoktur
Yooo bende de çıkmadı gunesvip yazdık 🤣 site uyandı herhaldeKodu yanlış yazmışsindir. Noktalama işaretleri ne dikkat etmedin herhalde
Bizde yanlış olmaz 🙅Guzel ticaret 😅
Aynen ama yeterli gibi bence la burası dağılacak yoksa aktif adamların da ismini geçirmeye başladınız kankası falan diyeHiç sorma şeytan taşlama aktivitesi tadında oldu puahajaj
Ben senden korkuyorumByswigger ı dior heralde
Uuuuu sessiz sessiz gıylaş olmuş harbi kaç küşi düşmüş bu eSwinger mı he hatırladım
Ağa hala sen boyle düşünüyorsan sen benden betersin iyi niyetteBeyler tekalali benim muhabbetim olan birisi düzgün adamdır benim gözümde. Borç olarak aldığını verir elbet, zamanı geçmiş eyvallah farkındadır o da çok zor durumda. Burda düşene tekme vurmayın, Herkesin içinde isim vererek yazmayın bence özelden konuşun bu alacak verecek muhabbetlerini herkes birbirini anlayışla karşılar eminim
Aktifse ben ismini geçirmemişimdir kanka beni biliyon pasifse ilgimi çekerAynen ama yeterli gibi bence la burası dağılacak yoksa aktif adamların da ismini geçirmeye başladınız kankası falan diye
Aga bence mesele alacak verecek meselesi değil borçlu olduğu adamlara dönüş yapmaması şu an veremiyorum durumlar kötü dese kim ne diyecek kiBeyler tekalali benim muhabbetim olan birisi düzgün adamdır benim gözümde. Borç olarak aldığını verir elbet, zamanı geçmiş eyvallah farkındadır o da çok zor durumda. Burda düşene tekme vurmayın, Herkesin içinde isim vererek yazmayın bence özelden konuşun bu alacak verecek muhabbetlerini herkes birbirini anlayışla karşılar eminim
Taze pasif geldi ilk iş günü ilgilenir misinAktifse ben ismini geçirmemişimdir kanka beni biliyon pasifse ilgimi çeker
Berber osman nerde reisBerber yunusa git selamımı de sen yenısın 12 sene dyosun hayatım orfa gevtı bende ordayım kral üçşehitlerde
Bu ara bende kendimden korkmaya başladım geçen ferdi kamufle olmuş onu bile buldum ilginç şeyler yapıyorum yarın salihin evinde salihi krkutcamBen senden korkuyorum
Sen ne anlatıyon be ablaBeyler tekalali benim muhabbetim olan birisi düzgün adamdır benim gözümde. Borç olarak aldığını verir elbet, zamanı geçmiş eyvallah farkındadır o da çok zor durumda. Burda düşene tekme vurmayın, Herkesin içinde isim vererek yazmayın bence özelden konuşun bu alacak verecek muhabbetlerini herkes birbirini anlayışla karşılar eminim
İlgilenmek ne şiir bile yazarımTaze pasif geldi ilk iş günü ilgilenir misin
@Mrlbra ilgilenelim müşteriyle hadi boş durmak yokİlgilenmek ne şiir bile yazarım
İslambey okulun karşısındaBerber osman nerde reis![]()
Üye olmuş adam artık kodu girse nolcak 😁Altta bu kod daha var onu gir bi
Tamam reis okulun karşısında pasaj var çay ocağında çok takılıyorum bilirsin orayıİslambey okulun karşısında