Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Abartmayin konu kapanacak

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,385
11,479
113
Burda herkes kumarbaz. İyi kötü günlerimiz olur durumumuz olur paylaşırız olmaz ise dostlara rica ederiz. Ama seni bulduğum yerde o kemiklerini kıracam haberin olsun. Numaram sende var @tekalali6767

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,632
6,666
113
Beyler tekalali benim muhabbetim olan birisi düzgün adamdır benim gözümde. Borç olarak aldığını verir elbet, zamanı geçmiş eyvallah farkındadır o da çok zor durumda. Burda düşene tekme vurmayın, Herkesin içinde isim vererek yazmayın bence özelden konuşun bu alacak verecek muhabbetlerini herkes birbirini anlayışla karşılar eminim

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Beyler tekalali benim muhabbetim olan birisi düzgün adamdır benim gözümde. Borç olarak aldığını verir elbet, zamanı geçmiş eyvallah farkındadır o da çok zor durumda. Burda düşene tekme vurmayın, Herkesin içinde isim vererek yazmayın bence özelden konuşun bu alacak verecek muhabbetlerini herkes birbirini anlayışla karşılar eminim
Aynı savunmayı yapmıstım kendisi için ancak durum vahim kanka sevdiğin birisiyse uyar bence arkadaşı olarak, konu kapansın yoksa bizi kapatacaklar