- 22,435
- 23,079
- 113
Abartmayin konu kapanacak
SöyleyememLan dur kımsın olm sen. İslambey benim sayılır 🤣İslambeyde git kıme sorarsan sor berber osmana git benı soyle tanju var de 1 sene bedava traş ol
Abisi kim dostTekalali6767 karaktersizin önde gideni . Bana ahlak dersi veriyordu hocam. En eskilerdeniz , kimin ne bk olduğu belli. Yaladığı abisi de karaktersizin önde gideni
Adam olsa burada olurdu beyazBurda olmayan adamın arkasindan konuşmayın beyaz
Tamam kardeşim anladık yav yeter beyler akşam burası lazım bizeBurda herkes kumarbaz. İyi kötü günlerimiz olur durumumuz olur paylaşırız olmaz ise dostlara rica ederiz. Ama seni bulduğum yerde o kemiklerini kıracam haberin olsun. Numaram sende var @tekalali6767
Byswigger ı dior heraldeAbisi kim dost
Olum yüzüne konuşacaklar ama adamı denk getiremiyorlar ki 😅Burda olmayan adamın arkasindan konuşmayın beyaz
Tamam 1 saattir herkes içini döktü benceAdam olsa burada olurdu beyaz
Son 4 kelimeye kalbimi bıraktımTamam kardeşim anladık yav yeter beyler akşam burası lazım bize
Boş ver konu kirlenmesin. Kusura bakmayın beylerAbisi kim dost
Bence yeterli geyik yapıldıOlum yüzüne konuşacaklar ama adamı denk getiremiyorlar ki 😅
Sus be kardeşim kendin dolandırılmadın tabi sana güzel hayat benim de param gitmedi acımız var neyse dolcegabbana donumuz var olsunTamam kardeşim anladık yav yeter beyler akşam burası lazım bize
Swinger mı he hatırladımByswigger ı dior heralde
Kardeşim bende onların içindeyim merak etme bu forumda dolandırıcı olup beni dolandırmayan yokturSus be kardeşim kendin dolandırılmadın tabi sana güzel hayat benim de param gitti acımız var neyse dolcegabbana donumuz var olsun
Yaladigi abisi kim kankaTekalali6767 karaktersizin önde gideni . Bana ahlak dersi veriyordu hocam. En eskilerdeniz , kimin ne bk olduğu belli. Yaladığı abisi de karaktersizin önde gideni
Hiç sorma şeytan taşlama aktivitesi tadında oldu puahajajTamam 1 saattir herkes içini döktü bence
Aynı savunmayı yapmıstım kendisi için ancak durum vahim kanka sevdiğin birisiyse uyar bence arkadaşı olarak, konu kapansın yoksa bizi kapatacaklarBeyler tekalali benim muhabbetim olan birisi düzgün adamdır benim gözümde. Borç olarak aldığını verir elbet, zamanı geçmiş eyvallah farkındadır o da çok zor durumda. Burda düşene tekme vurmayın, Herkesin içinde isim vererek yazmayın bence özelden konuşun bu alacak verecek muhabbetlerini herkes birbirini anlayışla karşılar eminim