- 12,760
- 6,056
- 113
Burdan bırı yonendırdı youtube kanallarona abone oluyorum her abone olmaya 30 tl verıyolar bu ebo mu ne varya ünlü onun sistemi şuan âkıyor bakalım🤣Only mi
Burdan bırı yonendırdı youtube kanallarona abone oluyorum her abone olmaya 30 tl verıyolar bu ebo mu ne varya ünlü onun sistemi şuan âkıyor bakalım🤣Only mi
Bir süre sonra çekim için yatırım yap derBurdan bırı yonendırdı youtube kanallarona abone oluyorum her abone olmaya 30 tl verıyolar bu ebo mu ne varya ünlü onun sistemi şuan âkıyor bakalım🤣
1000 tane kanala üye olsan 30K mı 😅 anket işine benziyo bu reisBurdan bırı yonendırdı youtube kanallarona abone oluyorum her abone olmaya 30 tl verıyolar bu ebo mu ne varya ünlü onun sistemi şuan âkıyor bakalım🤣
Öyle bişey olsa günde 10 dk içine 100 hesaba abone olurum ayda 100k aw inanmayın şunlaraBurdan bırı yonendırdı youtube kanallarona abone oluyorum her abone olmaya 30 tl verıyolar bu ebo mu ne varya ünlü onun sistemi şuan âkıyor bakalım🤣
Yok enayı degılım alcagmı alırım şuan bugun bassladım 300 attılar her 4 abone olmada bır 120 atyolar benden kuuruş alamazlar hahahaBir süre sonra çekim için yatırım yap der
La abi oyle degıl zaten günde 25 defa yapablıyosun az dur yaÖyle bişey olsa günde 10 dk içine 100 hesaba abone olurum ayda 100k aw inanmayın şunlara
Kanka bır anda sana 1000 kanal vermyor gunde maksm. 25 kanal1000 tane kanala üye olsan 30K mı 😅 anket işine benziyo bu reis
Tamam ayda 30k ediyorLa abi oyle degıl zaten günde 25 defa yapablıyosun az dur ya
Para İbrahim Tilaver’den mi geliyoKanka bır anda sana 1000 kanal vermyor gunde maksm. 25 kanal
Evet edıyor benı burdan bırı aldı kendısı 2 aydır yapıyor barakada kalıyofu ev kiralamış 🤣🤣🤣🤣🤣Tamam ayda 30k ediyor
Degısık knka kadınsn geldı bak bu sistemPara İbrahim Tilaver’den mi geliyo
Fakirlikten kurtuluyorum gün 31 diye video çeken çocuk Ferdi diyolarEvet edıyor benı burdan bırı aldı kendısı 2 aydır yapıyor barakada kalıyofu ev kiralamış 🤣🤣🤣🤣🤣
bizim ustabasına telegramdan biri ulaşmıs film çekiyoruz izleme tıklanma bası para verrıyoruz bonus. 500 600 tl bilmem ne akmıs vermisler sonra yatırıma gelmis is biriken bakiyeyi çekmek için diye aptal herif 90k kaptırdı o parayla kumar oynar batardık en azından ajdjdndnsnsYok enayı degılım alcagmı alırım şuan bugun bassladım 300 attılar her 4 abone olmada bır 120 atyolar benden kuuruş alamazlar hahaha
aynen böyle dolandırıldı iste ajdnsnsnsnnsDegısık knka kadınsn geldı bak bu sistem
HahahahahFakirlikten kurtuluyorum gün 31 diye video çeken çocuk Ferdi diyolar
Dostum 4 abomr olmada bır 120 tl atyolar kımse bırıktrmyor ki bana deselet 1000 yatıt oda yokbizim ustabasına telegramdan biri ulaşmıs film çekiyoruz izleme tıklanma bası para verrıyoruz bonus. 500 600 tl bilmem ne akmıs vermisler sonra yatırıma gelmis is biriken bakiyeyi çekmek için diye aptal herif 90k kaptırdı o parayla kumar oynar batardık en azından ajdjdndnsns
Kaçırmazdın sen böyle şeyleriRoma U20 ye bakın 9-0 olmuş
Oynasak gelmez
İyiymişBurdan bırı yonendırdı youtube kanallarona abone oluyorum her abone olmaya 30 tl verıyolar bu ebo mu ne varya ünlü onun sistemi şuan âkıyor bakalım🤣
Düşme doktorum hayat acımasıxİyiymiş