Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,272
28,857
113
Aga farkeden ne normal mi 1.0 olan maç 40.dk 4 oluyor 😁😁 sorun oran değil burda sanki
Sorun oran değil tabi ki. Demek istediğim şey daha maçın başlarında 1-0 olan maça 4 gol daha çıkmaza 1.58 gibu bir oran veriyorsa o maç gollü geçecek beklentisi vardır. Mesela gir Norveç alt liglerine çoğuna 3.5 üst açarlar 1.50 oranlardan. Hepsine 4.5 alt oyna vardır 1.60 oran civarı emin ol 10 maça bassan 6-7si yatar kafadan

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Sorun oran değil tabi ki. Demek istediğim şey daha maçın başlarında 1-0 olan maça 4 gol daha çıkmaza 1.58 gibu bir oran veriyorsa o maç gollü geçecek beklentisi vardır. Mesela gir Norveç alt liglerine çoğuna 3.5 üst açarlar 1.50 oranlardan. Hepsine 4.5 alt oyna vardır 1.60 oran civarı emin ol 10 maça bassan 6-7si yatar kafadan
Başı derken 30u geçmiş aga dk 3te 1i bitmiş. Oynuyorum zaten en sevdiğim lig norveç alt ligleri 😁😁 alt oranları yüksek olduğu için oynuyorum

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,884
13,339
113
Forumda herkes maşallah kendi kendine tribe girmiş. İncelesem forumun %20 sinden alacaklı çıkarım, daha bı gün cesaret edip ne oldu bizim iş diyemedim ama forumda 2. Kez birine borçlandim dün dikmekten beter etti. Hayatımın dersi oldu bana. İnsan yakını gördüğü kisiden bu tepkiyi alınca daha da üzülüyor. Oysa babamın vefat ettiği ertesi günü ben hesabında ki son parayı atmıştım ona. Herkese iyi forumlar