- 5,052
- 4,639
- 113
Sen beni bırak ta sen niye her gün resmi değişiyonNoldu la
Sen beni bırak ta sen niye her gün resmi değişiyonNoldu la
Kral bu alem kahpe alem bu illetin krızı gelınce adam anasnı babasnı tanımıyor umarım bunu anlarsın anlaman ıcın ders cıkarmıs olmalısın sıkma canınıForumda herkes maşallah kendi kendine tribe girmiş. İncelesem forumun %20 sinden alacaklı çıkarım, daha bı gün cesaret edip ne oldu bizim iş diyemedim ama forumda 2. Kez birine borçlandim dün dikmekten beter etti. Hayatımın dersi oldu bana. İnsan yakını gördüğü kisiden bu tepkiyi alınca daha da üzülüyor. Oysa babamın vefat ettiği ertesi günü ben hesabında ki son parayı atmıştım ona. Herkese iyi forumlar
Takılma böyle şeylere boşverForumda herkes maşallah kendi kendine tribe girmiş. İncelesem forumun %20 sinden alacaklı çıkarım, daha bı gün cesaret edip ne oldu bizim iş diyemedim ama forumda 2. Kez birine borçlandim dün dikmekten beter etti. Hayatımın dersi oldu bana. İnsan yakını gördüğü kisiden bu tepkiyi alınca daha da üzülüyor. Oysa babamın vefat ettiği ertesi günü ben hesabında ki son parayı atmıştım ona. Herkese iyi forumlar
Yok o da borçlu ödemesi gerekiyor benden bekliyordu eyvallah haklidir hakkıdır. Ama bu değil ya gerçekten bu degilKral bu alem kahpe alem bu illetin krızı gelınce adam anasnı babasnı tanımıyor umarım bunu anlarsın anlaman ıcın ders cıkarmıs olmalısın sıkma canını
Sıkma canını aslan kardeşim duzelır herkes sakınlesır konusursunuzYok o da borçlu ödemesi gerekiyor benden bekliyordu eyvallah haklidir hakkıdır. Ama bu değil ya gerçekten bu degil
takma be kardesim fani dunya benimde aynisi basima geldi bir kac arkadasa gonderdik zamaninda sonra demezler mi isteyince geri rol icin istedikti borc istemedik pujhahahForumda herkes maşallah kendi kendine tribe girmiş. İncelesem forumun %20 sinden alacaklı çıkarım, daha bı gün cesaret edip ne oldu bizim iş diyemedim ama forumda 2. Kez birine borçlandim dün dikmekten beter etti. Hayatımın dersi oldu bana. İnsan yakını gördüğü kisiden bu tepkiyi alınca daha da üzülüyor. Oysa babamın vefat ettiği ertesi günü ben hesabında ki son parayı atmıştım ona. Herkese iyi forumlar
Sıkıntıdan ya öyle boş beleş işler özel bir nedeni yok yaniSen beni bırak ta sen niye her gün resmi değişiyon
Bu dediğin insanlar dolu bu forumda, benim bu forumda 50-60 k para verdiğim adam var inanmazsin. Bunun sadece 7k şu borç tü ve bunu istediğimde beni yerin dibine koydu. Ben geçen güne kadar burda bu konuda kardeşim diye hitap ediyordum ona, yüzüm tutmuyor laf vurmaya, terslemeye, ama yalan yok dünkü olan icin ben adama öyle biridir asla diyemem sıkışmıştır borçludur öyle davranmıştır anlarım ama yinede kırılıyor insantakma be kardesim fani dunya benimde aynisi basima geldi bir kac arkadasa gonderdik zamaninda sonra demezler mi isteyince geri rol icin istedikti borc istemedik pujhahahyani duzenbaz adamlar her zaman bir laf cambazligi icindedir fakat bilmedikleri sey kendilerini kucuk dusurmeleridir.
kankam soyle yapicaksin kisacasi burda sohbettin ettin olsun olmasin kimseye borc vermeyeceksin neden cunku biliyoruz ki hepimiz ihtiyacim var iste yolda kaldim kiz arkadasima gidicem ekmek alicam laflari yalandir kumar oynayacak cunku o yuzden kimseye borc verme dostum. rollerini bile yaparken seni gormezden gelip aralarinda laf cambazligi cevirenlere vermiceksin sende kendi cevrene vericeksin birak kim ne isterse desin dusunsun gormezlikten geliceksin bu forumun huyu bu malesefkiBu dediğin insanlar dolu bu forumda, benim bu forumda 50-60 k para verdiğim adam var inanmazsin. Bunun sadece 7k şu borç tü ve bunu istediğimde beni yerin dibine koydu. Ben geçen güne kadar burda bu konuda kardeşim diye hitap ediyordum ona, yüzüm tutmuyor laf vurmaya, terslemeye, ama yalan yok dünkü olan icin ben adama öyle biridir asla diyemem sıkışmıştır borçludur öyle davranmıştır anlarım ama yinede kırılıyor insan
Biz niye geçirmiyoruz o krizi kendimiz sıkıntının dibinde olsakta kimseye borcunu öde demiyoruz o zamanKral bu alem kahpe alem bu illetin krızı gelınce adam anasnı babasnı tanımıyor umarım bunu anlarsın anlaman ıcın ders cıkarmıs olmalısın sıkma canını
Herkes aynı değil kral malesefBiz niye geçirmiyoruz o krizi kendimiz sıkıntının dibinde olsakta kimseye borcunu öde demiyoruz o zaman
Çözcen mi denklemiHerkes terso belli ki bu kargaşanın başka izahı yok gerginlik yapıyo
Vallahi sen tanıyorsun şahısı burda kimse bilmezken sana söyledim ne yaşandığını. Daha geçen güne kadar sen demedin mi hala kardeşim diyorsun ona konuda. İşte yapamayorum ha elimde degilBiz niye geçirmiyoruz o krizi kendimiz sıkıntının dibinde olsakta kimseye borcunu öde demiyoruz o zaman
Mesele tersoluk değil benceHerkes terso belli ki bu kargaşanın başka izahı yok gerginlik yapıyo
Demeye devam et o zamanVallahi sen tanıyorsun şahısı burda kimse bilmezken sana söyledim ne yaşandığını. Daha geçen güne kadar sen demedin mi hala kardeşim diyorsun ona konuda. İşte yapamayorum ha elimde degil
Bosunu nick nama kaybeden yapmadım ben. Ben bu formun kaynedeniyim birazda enayisi. İyi olur inşallahDemeye devam et o zaman
Only miNeyse kendime sanaldan iş buldum keyfım ufak yerıne geldi he
Valla öyle kıçımdan uydurdum konuda 20 mesaj varsa 5 ini anca okuyorum bazı mesajlar çok uzunMesele tersoluk değil bence