74738282 tane maç var 20 dakika bekliyor ya buna kim verdi bakiyeyi beyazDenver macina alacam daha 20 dakika var kanka
74738282 tane maç var 20 dakika bekliyor ya buna kim verdi bakiyeyi beyazDenver macina alacam daha 20 dakika var kanka
Metinim burdan ekmek çıkmaz sana gibi duruyorEmınım ondan emın olmasam sımdı pıpetle beslenırdın kupon yap hadı
Kinini taze tut günü gelınce savaşmaya hazır olmalısn en kötü gününde en güzel elbısenı gıyıceksın o gün bızde sahnede olucazHep lab lab çene işte beklioz takipleyelim
Öle bır amacım yok olsa yarın taksı paramı alırdım puhahahaMetinim burdan ekmek çıkmaz sana gibi duruyor
Atam 5 saat konuda aktifti körsun galiba puuhhqaÖle bır amacım yok olsa yarın taksı paramı alırdım puhahaha
İşin gücün yalakalık fitne fesat gene baktın dağıtım yapılıyor yapıştın konuya baktın sana kimse çıkmadı yalayacak başka adam buldun kendine uzatma hadi seninle tartısmıcam hic bi zaman umarım modlar ciddiye alır bu sefer de bu konuya giremezsin bi süreAdamlarla makara yapıyoruz sana ne oluyor satasıyorsun bana
Doğru söylüyor çocuk gibisin@sapsap10 ıspıkcı gör puhahaha
Kına yakarsın senle tartısmıcam @butragueno dün sana roll bakıyesı verdı uzadın gıttın görüyoruz senıİşin gücün yalakalık fitne fesat gene baktın dağıtım yapılıyor yapıştın konuya baktın sana kimse çıkmadı yalayacak başka adam buldun kendine uzatma hadi seninle tartısmıcam hic bi zaman umarım modlar ciddiye alır bu sefer de bu konuya giremezsin bi süre
Popyparadostlar şu an en güvenilir yatırım çekim hangisi payfix payladı malum paycoda blokelenmiş bugün
Paratim kullandostlar şu an en güvenilir yatırım çekim hangisi payfix payladı malum paycoda blokelenmiş bugün
Sen ne usanmazsın , hele adam için yazdıklarına bak . Dosdoğru adam o . Sen kendine bak önceİşin gücün yalakalık fitne fesat gene baktın dağıtım yapılıyor yapıştın konuya baktın sana kimse çıkmadı yalayacak başka adam buldun kendine uzatma hadi seninle tartısmıcam hic bi zaman umarım modlar ciddiye alır bu sefer de bu konuya giremezsin bi süre
Ben ne yaparsan yap dedim dmdenKına yakarsın senle tartısmıcam @butragueno dün sana roll bakıyesı verdı uzadın gıttın görüyoruz senı
Metinin yan hesal buymus pujahhaSen ne usanmazsın , hele adam için yazdıklarına bak . Dosdoğru adam o . Sen kendine bak önce
Şu adamı savunan kişi sensin işte daha ne anlatılabilir kiSen ne usanmazsın , hele adam için yazdıklarına bak . Dosdoğru adam o . Sen kendine bak önce