Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Adamlarla makara yapıyoruz sana ne oluyor satasıyorsun bana
İşin gücün yalakalık fitne fesat gene baktın dağıtım yapılıyor yapıştın konuya baktın sana kimse çıkmadı yalayacak başka adam buldun kendine uzatma hadi seninle tartısmıcam hic bi zaman umarım modlar ciddiye alır bu sefer de bu konuya giremezsin bi süre

2024

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15
5
3
dostlar şu an en güvenilir yatırım çekim hangisi payfix payladı malum paycoda blokelenmiş bugün

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
İşin gücün yalakalık fitne fesat gene baktın dağıtım yapılıyor yapıştın konuya baktın sana kimse çıkmadı yalayacak başka adam buldun kendine uzatma hadi seninle tartısmıcam hic bi zaman umarım modlar ciddiye alır bu sefer de bu konuya giremezsin bi süre
Kına yakarsın senle tartısmıcam @butragueno dün sana roll bakıyesı verdı uzadın gıttın görüyoruz senı

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Sen ne usanmazsın , hele adam için yazdıklarına bak . Dosdoğru adam o . Sen kendine bak önce