- 22,435
- 23,079
- 113
Ofisi aştın sonundaMahalleyi inlettim
Ofisi aştın sonundaMahalleyi inlettim
Adam bugün 35 defa gelip bu mac gelirse odul atarim dedi gelde çıldırma atam puahaÖdül ne olum ahajaj ödül maması gibi pıajaha
4 hane zor suan atam azda olsa atacam sana100 lira falan atma kardeşim 4 hane altı olmasın @Fterim1905 yalvarıyor
35te 1 istatistik iyidir erhanım puajajAdam bugün 35 defa gelip bu mac gelirse odul atarim dedi gelde çıldırma atam puaha
Yazmasa miydik 10kisi olur bura puhagaVurucu çek @Fterim1905 yalvarıyor çekmen için
Daha fazla inletemem biri çıkar gelir der ne gülüyon deli misinOfisi aştın sonunda
Durali normalde iyidir aslında da parası olunca biraz üst perdeden sözler etmeye başladı anlamadımAdam bugün 35 defa gelip bu mac gelirse odul atarim dedi gelde çıldırma atam puaha
Ben belki yanlis düşünüyorum ama parasi olan adam bu şekilde muamele yapması bana çok yanlış geliyor insaniz sonuçta hepimiz35te 1 istatistik iyidir erhanım puajaj
Akıllı mıyız kardeşimDaha fazla inletemem biri çıkar gelir der ne gülüyon deli misin
Kara listeden beyaz listeye geçiş yapmak üzeresin4 hane zor suan atam azda olsa atacam sana
Deliyim dersin sende olur biter kankaDaha fazla inletemem biri çıkar gelir der ne gülüyon deli misin
Düşünce olarak yakın olduğum bir üyesinBen belki yanlis düşünüyorum ama parasi olan adam bu şekilde muamele yapması bana çok yanlış geliyor insaniz sonuçta hepimiz
Kara listeye ne zman girdim acaba onu merak ettim suan puahaKara listeden beyaz listeye geçiş yapmak üzeresin
Ben bilmem haftalık bildirge gelir listeleri düzenleriz son raporda kara listeye geçiş yapmışsınKara listeye ne zman girdim acaba onu merak ettim suan puaha
Hani bir laf vardır bizde para masaya konur herkes ihtiyacı olanı alir ben seni zaten atam bu düşünceye sahip olduğun için ayrı seviyorumDüşünce olarak yakın olduğum bir üyesin
Raporu temize çıkartalım o zamn kankaBen bilmem haftalık bildirge gelir listeleri düzenleriz son raporda kara listeye geçiş yapmışsın
Doktor iyidri beyler adam olun puahhaha 11. Ödülü bekliyomHani bir laf vardır bizde para masaya konur herkes ihtiyacı olanı alir ben seni zaten atam bu düşünceye sahip olduğun için ayrı seviyorum
Masayı kırdılar be kardeşimHani bir laf vardır bizde para masaya konur herkes ihtiyacı olanı alir ben seni zaten atam bu düşünceye sahip olduğun için ayrı seviyorum
Çıkaralım ödemeni dosyanın içine koyup personel daireye bırakabilirsinRaporu temize çıkartalım o zamn kanka