Ne zaman düzelicezYapsınlar güzel olur
Ne zaman düzelicezYapsınlar güzel olur
Güneş ufuktan görünüyor gibi hafiftenNe zaman düzelicez
Ne anlamam lazım bu cümledenGüneş ufuktan görünüyor gibi hafiften
Beklediğim yerler var olumlu olursa düzelcez demekNe anlamam lazım bu cümleden
Forum değildir umarım da boşa bekliyoz geneldeBeklediğim yerler var olumlu olursa düzelcez demek
Ortaya karışık 😅Forum değildir umarım da boşa bekliyoz genelde![]()
Asiruh gelmis hos gelmisBu gece de cıPlagız . Dddd. Ddd
Forumu çıkar öyle kalan elle tutulursa ne alaOrtaya karışık 😅
Eyşan da iş işten geçtikten sonra ömere seni seviyorum demiştiBitmezse sana atarız dost o zaman
Sen @vurucu999 kuponumuz geliyor la uzamisSu.... Ye..... Kim
Vurucu çek @Fterim1905 yalvarıyor çekmen içinSen @vurucu999 kuponumuz geliyor la uzamis
Ben sa.. Ön... KardeşimSen @vurucu999 kuponumuz geliyor la uzamis
Puhaha ama bunu buraya yazıyorum 100 lirada kazansam ilk sana hediye olarak göndereceğim çünkü senin bir lafın vardi çok hoşuma gitmişti demiştin ki ben sevdiklerime hediye yollarım odul degilEyşan da iş işten geçtikten sonra ömere seni seviyorum demişti
Salih diye yazılır adam diye okunurBen sa.. Ön... Kardeşim
Mahalleyi inlettimPuhaha ama bunu buraya yazıyorum 100 lirada kazansam ilk sana hediye olarak göndereceğim çünkü senin bir lafın vardi çok hoşuma gitmişti demiştin ki ben sevdiklerime hediye yollarım odul degil
Ödül ne olum ahajaj ödül maması gibi pıajahaPuhaha ama bunu buraya yazıyorum 100 lirada kazansam ilk sana hediye olarak göndereceğim çünkü senin bir lafın vardi çok hoşuma gitmişti demiştin ki ben sevdiklerime hediye yollarım odul degil
100 lira falan atma kardeşim 4 hane altı olmasın @Fterim1905 yalvarıyorPuhaha ama bunu buraya yazıyorum 100 lirada kazansam ilk sana hediye olarak göndereceğim çünkü senin bir lafın vardi çok hoşuma gitmişti demiştin ki ben sevdiklerime hediye yollarım odul degil