- 80,244
- 53,079
- 113
Faul olmasa 0 sayids kalir o dereceCember dövüyor dep
Faul olmasa 0 sayids kalir o dereceCember dövüyor dep
Kardeşim ben hep konunun içindeyim fakat yabancı olduğum için dahil olmuyorum, doktoela ilgisi yok ben herkese şans diliyorum konusunda oluyorum bakıyorum yani hDostum ettiğim laflar hiç biri sana değil farkındasın dimi
2 tane escinsel var rakibe dayiyolar başka bissy yokFaul olmasa 0 sayids kalir o derece
Kardesim benim burasi muhabbet alani adam rol mü aciyor takip ediyorsun sinirlendirme beni isine bakKardeşim ben hep konunun içindeyim fakat yabancı olduğum için dahil olmuyorum, doktoela ilgisi yok ben herkese şans diliyorum konusunda oluyorum bakıyorum yani h
Ben buradayım dost arada uyuyup geri geliyorumDostum ettiğim laflar hiç biri sana değil farkındasın dimi
Çevresi sıfır olan zaten sıfırdıt kendi başına. 0 bölü 0Çevrem yoksa hiç
Lütfen yeni konu açıp kavga eder misinizKardesim benim burasi muhabbet alani adam rol mü aciyor takip ediyorsun sinirlendirme beni isine bak
3 e indi goruyon mu hic o kadar olmadi son 5 dkda2 tane escinsel var rakibe dayiyolar başka bissy yok
O zaman o yüzden demek ki anladım teşekkür ederimÇevresi sıfır olan zaten sıfırdıt kendi başına. 0 bölü 0
Agzimdan aldin akLütfen yeni konu açıp kavga eder misiniz
Neyin kavgasıLütfen yeni konu açıp kavga eder misiniz
İnsanlar muhabbet konusu nu bilmiyir rol konusunu bilmiyor cildiracam artikLütfen yeni konu açıp kavga eder misiniz
Olum sinirlenirse ne olur bana sanalda delikanlılık yapma ben isimdeyim zaten ismimi sen geçiriyorsun konuda, adam roll parası attı diye karın ağrısı yapıyorsun bidaha adımı geçirme oldu bitti hadi eyvallahKardesim benim burasi muhabbet alani adam rol mü aciyor takip ediyorsun sinirlendirme beni isine bak
Bende anlamadım adam kupon takip ediyor muhabbet konusunda bide bana dikleniyorNeyin kavgası
Ben bişey demiyorum atam işin matematiği bu sonucu çıkarıyorO zaman o yüzden demek ki anladım teşekkür ederim
Takma dost ban yeme gece geceBende anlamadım adam kupon takip ediyor muhabbet konusunda bide bana dikleniyor
Harbiden yattı şaka gibi nerden verdi3 e indi goruyon mu hic o kadar olmadi son 5 dkda
Yok yemicem ban bir daha bTakma dost ban yeme gece gece