- 31,268
- 28,849
- 113
12-9 önde değil mi yanlış maca mi bakiomNamusunu bıraktı ortaya dep
12-9 önde değil mi yanlış maca mi bakiomNamusunu bıraktı ortaya dep
O evet 9 1412-9 önde değil mi yanlış maca mi bakiom
Hocam nasil herkes fakir olabiliyoe burda çıldırcam12-9 önde değil mi yanlış maca mi bakiom
Kötü olan ne dost 5 fark önde işteO evet 9 14
Kardeş söylediğiniz ayıp sizin konuştuğunuz konulardan uzağız diye hep takipteyiz ama dahil olmak istemiyoruzBiz de tanımıyoruz doktor gelince geliyor lar o gidince onlar da gidiyor doktor onlara odul verecekse rol açsın ha doktor bana da odul verdi yanlış anlamasin
Escinseller dolu depte kankaHala takip ediyor birak takibi la
Sen yazarken 9 9 du jdhdKötü olan ne dost 5 fark önde işte
Hocam gelecek dedi erkenden 2 0 lik mac gibi dusun inter turku muydu neydi12-9 önde değil mi yanlış maca mi bakiom
Olabilir bende şaşırdım zaten bugün 35 defa gelip bugün kupon paylaştı bide atam sen yoktunDoktoru o konuda yargılama bilerek yapıyor o bence artık 😀
Atam matematik asla yanılmaz. Biz, en çok takıldığımız 5 arkadaşımızın aritmetik ortalamasıyız bence. Yani çevren zenginlerle doluysa sende xenginsindir. Cevrende fakir çoksa sen de fakirsin demektir. Matematik öyle dioHocam nasil herkes fakir olabiliyoe burda çıldırcam
Dostum ettiğim laflar hiç biri sana değil farkındasın dimiKardeş söylediğiniz ayıp sizin konuştuğunuz konulardan uzağız diye hep takipteyiz ama dahil olmak istemiyoruz
Hocam bunu sana 1 defa yazicam sonra yazmicam uzuldum falan atiyon arada ağlama totemi yapiyoz la ters totem yatar gibisnden ama bu harbi yatar puahhaKötü olan ne dost 5 fark önde işte
Dep halka arz etti kendini daha alamazHocam bunu sana 1 defa yazicam sonra yazmicam uzuldum falan atiyon arada ağlama totemi yapiyoz la ters totem yatar gibisnden ama bu harbi yatar puahha
Çevrem yoksa hiçAtam matematik asla yanılmaz. Biz, en çok takıldığımız 5 arkadaşımızın aritmetik ortalamasıyız bence. Yani çevren zenginlerle doluysa sende xenginsindir. Cevrende fakir çoksa sen de fakirsin demektir. Matematik öyle dio
HwlledeczDep halka arz etti kendini daha alamaz
O gün iyiki de yattı hocam sonradan öğrendim karı aldatmış beni puhahahHocam gelecek dedi erkenden 2 0 lik mac gibi dusun inter turku muydu neydi