http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Kazanamıyoruz kanka
Aga çok saçma gerçekten şaka maka ne burda ne başka forumda ne yakın arkadaşlarda kazanan görmüyorum uzun zamandır 1 gelse 3 gidiyor benim mesela altçı olduğum için 90+ yatışlarım meşhur arkadaş var gol lâzım penaltı kaçıyor sürekli oynadığı maçlarda 😁 geçen arsenal ilk yarı gol atar demiş madrid maçında iy penaltı kaçırdılar 20k öyle gitmiş ms 0 demiş bu sefer 90da attı Arsenal 30k öyle gitti kafayı yemelik

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,075
24,015
113
Aga çok saçma gerçekten şaka maka ne burda ne başka forumda ne yakın arkadaşlarda kazanan görmüyorum uzun zamandır 1 gelse 3 gidiyor benim mesela altçı olduğum için 90+ yatışlarım meşhur arkadaş var gol lâzım penaltı kaçıyor sürekli oynadığı maçlarda 😁 geçen arsenal ilk yarı gol atar demiş madrid maçında iy penaltı kaçırdılar 20k öyle gitmiş ms 0 demiş bu sefer 90da attı Arsenal 30k öyle gitti kafayı yemelik
15k acil kredi ödemem var bir türlü 15k parayi bulamadım en az bu ay 200k para çevirdim ama 15k olmadi olmuyor 5k 10k nin üstüne çıkamıyorum bir turlu bu ay benim için feci kotu geciyor vallahi

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
15k acil kredi ödemem var bir türlü 15k parayi bulamadım en az bu ay 200k para çevirdim ama 15k olmadi olmuyor 5k 10k nin üstüne çıkamıyorum bir turlu bu ay benim için feci kotu geciyor vallahi
Benim 2025 başından beri terso gidiyor anlamadım gitti 1. Kupon geliyor mesela peşinden gelenler kayıp 2 kupon üst üste kazansak çekim yapıcaz yok aaqq

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,075
24,015
113
Benim 2025 başından beri terso gidiyor anlamadım gitti 1. Kupon geliyor mesela peşinden gelenler kayıp 2 kupon üst üste kazansak çekim yapıcaz yok aaqq
Valla her ay 30 50 arasi borc oduyordum geliyordu bi şekilde bu ayda para geliyor gelmesine de ben stresten dolayı belki kazanamıyorum bilmiyorum yani

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
@butragueno hocam geçmiş olsun son adımda gitmek kötü ama karıları görünce dedim hayır gelmez bunlardan diye ne zaman yüzümüz güldü ki