- 6,370
- 3,969
- 113
Dk 20 0.0 guncel durum
Dk 20 0.0 guncel durum
Kesinlikle ve de boş boş işler yeminle kac yaşina geldik hala surunuyoz pesindeÇok samimi söylüyorum ben de bırakıcam kumarın kafası bugün geldi konu para değil tamamen 10.000 de olsa aynı muhabbet 100tl de olsa aynı muhabbet awk
Olum bugün neyi sorguladıysam aynısını yazıyorsun hfdkhkdf bugün bizim miladımız gfhgdfKesinlikle ve de boş boş işler yeminle kac yaşina geldik hala surunuyoz pesinde
Ben hep bu kafadayimda işte kumardan oluşan borcu kapatip kacalim dedik nah kapanir o yuzden birakmak en mantiklisiOlum bugün neyi sorguladıysam aynısını yazıyorsun hfdkhkdf bugün bizim miladımız gfhgdf
Artık gülelim
He şükür borcum yok hatta baktın mı kardayım ben çokça yediğim içtiğim gezdiğim aldığım şeyler hep kumardan ve borcumda yok ama çok mesai veriyoruz kral ya sosyal hayatı yok ettiBen hep bu kafadayimda işte kumardan oluşan borcu kapatip kacalim dedik nah kapanir o yuzden birakmak en mantiklisi
Ben borcu bitirsem bida elimi.surmemArkadaşlar kendinizi kandırmayın borcumuz bitse dahi bu illeti yine borçlanıp oynuyoruz ne yazık ki
Olmuyor aynısını çok dedim 3 milyona yakın borcumu ödedim yine borçlandımBen borcu bitirsem bida elimi.surmem
Ben o hataya düşmem çünkü çok sicradim artık sicrayamayacagimi biliyorum.Olmuyor aynısını çok dedim 3 milyona yakın borcumu ödedim yine borçlandım
Aynen zaten temel sebep o ama hep bir kendimi kandirdim saçma sapan bir kac ayarlama yapip insallah birakicamHe şükür borcum yok hatta baktın mı kardayım ben çokça yediğim içtiğim gezdiğim aldığım şeyler hep kumardan ve borcumda yok ama çok mesai veriyoruz kral ya sosyal hayatı yok etti
Umarım herşey gönlünce olur dost yani kendini durdurabilirsen ne âlâBen o hataya düşmem çünkü çok sicradim artık sicrayamayacagimi biliyorum.