Sonrada sen ben @egehandro 3 bacı bulup yolumuza bakacaz plan bu gfdkgdfAynen zaten temel sebep o ama hep bir kendimi kandirdim saçma sapan bir kac ayarlama yapip insallah birakicam
Zaten borcu kapatirsam burada konu açıcam 🤣Umarım herşey gönlünce olur dost yani kendini durdurabilirsen ne âlâ
İnşallah dört gözle bekliyorum o günleri 😂Zaten borcu kapatirsam burada konu açıcam 🤣
Borcunu almadın mı daha kanka puahZaten borcu kapatirsam burada konu açıcam 🤣
Bende irade var dost en yogun oynadigim donemde 3 yil biraktim tekrar baslama sebebim işsiz olmamdi o durumda degisti yani borc olmadi mi beni kumara cekecek bisey yok borcta abartilacak bisey degil odenirArkadaşlar kendinizi kandırmayın borcumuz bitse dahi bu illeti yine borçlanıp oynuyoruz ne yazık ki
Bol şans doktor
Az kaldı suvatım azBende irade var dost en yogun oynadigim donemde 3 yil biraktim tekrar baslama sebebim işsiz olmamdi o durumda degisti yani borc olmadi mi beni kumara cekecek bisey yok borcta abartilacak bisey degil odenir
Onun üstüne çok soğuk su içtim 🤣🤣 serefsiz insan bitmiyor ki forumdaBorcunu almadın mı daha kanka puah
İnşallah dediğin gibi olur Allah herkese kumarsiz refah bir hayat sürmeyi nasip eylesinBende irade var dost en yogun oynadigim donemde 3 yil biraktim tekrar baslama sebebim işsiz olmamdi o durumda degisti yani borc olmadi mi beni kumara cekecek bisey yok borcta abartilacak bisey degil odenir
Aynen ole adam olan adam her yerde adamOnun üstüne çok soğuk su içtim 🤣🤣 serefsiz insan bitmiyor ki forumda
Bana borçsuz bir hayat versin başlangıç olarak tertemiz bir hayatım olacakİnşallah dediğin gibi olur Allah herkese kumarsiz refah bir hayat sürmeyi nasip eylesin
Bak bugun bu dusuncelere kapilma sebebim tamamiyla öyle bisey bizim meslekten bir kizla tanistim bugun manitacilik olayida degil ha ak hayati yasamayi unutmusuz onun farkina vardim yani o düşünce bile yok kafada onun farkina vardim ve dedim ki bu ak kumarini en yakin zamnda birakicamSonrada sen ben @egehandro 3 bacı bulup yolumuza bakacaz plan bu gfdkgdf
Kumar ex gibi zaten cukun kalkmaz bagimliysanBak bugun bu dusuncelere kapilma sebebim tamamiyla öyle bisey bizim meslekten bir kizla tanistim bugun manitacilik olayida degil ha ak hayati yasamayi unutmusuz onun farkina vardim yani o düşünce bile yok kafada onun farkina vardim ve dedim ki bu ak kumarini en yakin zamnda birakicam