http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Bu illete bulaşan bırakamaz kendinizi kandırmayın yeri geldi milyon kazamdım bu illetten yeri geldi şimdi oldugu gibi sigaeaya muhtac kaldım bu illet baska bsey bırakılmıyot

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Arkadaşlar kendinizi kandırmayın borcumuz bitse dahi bu illeti yine borçlanıp oynuyoruz ne yazık ki
Bende irade var dost en yogun oynadigim donemde 3 yil biraktim tekrar baslama sebebim işsiz olmamdi o durumda degisti yani borc olmadi mi beni kumara cekecek bisey yok borcta abartilacak bisey degil odenir

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Bende irade var dost en yogun oynadigim donemde 3 yil biraktim tekrar baslama sebebim işsiz olmamdi o durumda degisti yani borc olmadi mi beni kumara cekecek bisey yok borcta abartilacak bisey degil odenir
İnşallah dediğin gibi olur Allah herkese kumarsiz refah bir hayat sürmeyi nasip eylesin

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,499
2,857
113
2 gündür son saniyede kaybediyoruz..
Önce Aksarayspor
Bugün Legia

Ekli dosyalar

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Sonrada sen ben @egehandro 3 bacı bulup yolumuza bakacaz plan bu gfdkgdf
Bak bugun bu dusuncelere kapilma sebebim tamamiyla öyle bisey bizim meslekten bir kizla tanistim bugun manitacilik olayida degil ha ak hayati yasamayi unutmusuz onun farkina vardim yani o düşünce bile yok kafada onun farkina vardim ve dedim ki bu ak kumarini en yakin zamnda birakicam

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,163
17,948
113
Bak bugun bu dusuncelere kapilma sebebim tamamiyla öyle bisey bizim meslekten bir kizla tanistim bugun manitacilik olayida degil ha ak hayati yasamayi unutmusuz onun farkina vardim yani o düşünce bile yok kafada onun farkina vardim ve dedim ki bu ak kumarini en yakin zamnda birakicam
Kumar ex gibi zaten cukun kalkmaz bagimliysan