- 43,261
- 23,495
- 113
PuahahahahBende anlamadım mesela ben ahmede para atmam ahmet deneme bonuslarindan 100 200 çok çekim yapmıştır sıkıntılı hesap
Ahmet : bende veriyordum zaten
PuahahahahBende anlamadım mesela ben ahmede para atmam ahmet deneme bonuslarindan 100 200 çok çekim yapmıştır sıkıntılı hesap
Forumda yaomayan mi var onu puahahBende anlamadım mesela ben ahmede para atmam ahmet deneme bonuslarindan 100 200 çok çekim yapmıştır sıkıntılı hesap
Hadi be hadi cabukkk puahhaSiteye geçsin yapıyorum
Bugün rest çektim ben onlara onlar kapatmadan ben kapatma tlalebi oluşturdum sabah hala açık şimdi benim hesabı yakın takibe alırlarO sans işi biraz ama kapanir herhalde
Ne yapıyorsun abi sorması ayip zarmi atacanSiteye geçsin yapıyorum
Ne dikkat cekiyon suclu oldugunu gostermissin adeta puahhaBugün rest çektim ben onlara onlar kapatmadan ben kapatma tlalebi oluşturdum sabah hala açık şimdi benim hesabı yakın takibe alırlar
Tamam da bando mu istiyorsun Mehter marşı mı çalalımSiteye geçsin yapıyorum
EvetNe yapıyorsun abi sorması ayip zarmi atacan
Ajan66 filmini izlesen anlardın suvatım içerden fethedyorumNe dikkat cekiyon suclu oldugunu gostermissin adeta puahha
Ege dun roll yapacakti ilk adimi atmis takip eden yok diye trip atip gitmis puahhaha devamini bekliyoz degil mi
Alacakları tahsil edememiş gibi bi halin var
Bilmiyom ki görmedimEge dun roll yapacakti ilk adimi atmis takip eden yok diye trip atip gitmis puahhaha devamini bekliyoz degil mi
MaalesefAlacakları tahsil edememiş gibi bi halin var
Adam batarsam diye full borc veriyor puahahAlacakları tahsil edememiş gibi bi halin var
Dün dediğin bu sabah 8 de aqEge dun roll yapacakti ilk adimi atmis takip eden yok diye trip atip gitmis puahhaha devamini bekliyoz degil mi
🤣Adam batarsam diye full borc veriyor puahah
Sorma basim agriyor ak uykusuzluktan normalde o saate kalmam ege role zorladi beni puahhaDün dediğin bu sabah 8 de aq
Ana para 2li la bonus almadin miHemen yatsın sonra burayı terkedeyim