- 80,248
- 53,085
- 113
Zarda 2 dk da 10k yap gel puhahaOlur hemşo
😅😅
Zarda 2 dk da 10k yap gel puhahaOlur hemşo
😅😅
Taze 3ün1 bi patlattım bu rol kesin kazanırPuahhahaab zarda tek adımda ezdim😅
Beni baskı altına alma oynayamiyirum sonra@Barrios ip elimde geziyorum bu sorumluluk sende bir insanın hayatı ellerinde
Tamam sonra asarım kendımı bı kazan para görelim hadı bol şanssss krallBeni baskı altına alma oynayamiyirum sonra
Tüm forumun umutları senin elinde kazanamazsan konuda 8 intihar girişimi 3 ağır yaralı 2 ölüBeni baskı altına alma oynayamiyirum sonra
1 ölü 80 mılyon yaralıTüm forumun umutları senin elinde kazanamazsan konuda 8 intihar girişimi 3 ağır yaralı 2 ölü
Dehşete kapıldım sizden önce ben intihar ederimTüm forumun umutları senin elinde kazanamazsan konuda 8 intihar girişimi 3 ağır yaralı 2 ölü
Heycandan elim ayağım titriyor buz kestimDehşete kapıldım sizden önce ben intihar ederim
Off çok kritik bi lig depin kalesine büyü yapmışlar ev 0.5 alt bankoZimbabwe ligi scotland fc maçı var yapıştır dost
Benim 2k yatirim gecmedi benim paramdi o atabilir misinSiteden cekim yaptim 2k iki defa göndermişler 15k yaparim dedim oda gitti geri verdik siteye
Dun kazandik 2500 gece 1800 dagitmisim ak nasil oldu anlamadim puhahaSuvatım olsaydı şuan kuponu oynamıştı hatta 1 sayıdan yatmıştık
Betplay normalde günahını vermez de herhalde acidi bana fazla atmış bende altında kalirmiyim 4k yine aynı siteye atıp kaybettim hocamBenim 2k yatirim gecmedi benim paramdi o atabilir misin
Ben yoktum ben benDun kazandik 2500 gece 1800 dagitmisim ak nasil oldu anlamadim puhaha
Maç 1 1 yattın iyi ki rolcu sen olmamissinnnOff çok kritik bi lig depin kalesine büyü yapmışlar ev 0.5 alt banko
Kardeşim halbuki sende ibanimiz vardı ama dalginligina geldi herhaldeDun kazandik 2500 gece 1800 dagitmisim ak nasil oldu anlamadim puhaha