- 80,248
- 53,085
- 113
Ayni siteye atman hata kayip aliridn baska yerden yine 2 defa mi atarlar dedinBetplay normalde günahını vermez de herhalde acidi bana fazla atmış bende altında kalirmiyim 4k yine aynı siteye atıp kaybettim hocam
Ayni siteye atman hata kayip aliridn baska yerden yine 2 defa mi atarlar dedinBetplay normalde günahını vermez de herhalde acidi bana fazla atmış bende altında kalirmiyim 4k yine aynı siteye atıp kaybettim hocam
La evin forvet oyuncusu büyüyü çalmış tüh beMaç 1 1 yattın iyi ki rolcu sen olmamissinnn
Bende 30 kisinin ibani var o ara yoksaniz maalesef puaha ahmet kapti misalKardeşim halbuki sende ibanimiz vardı ama dalginligina geldi herhalde
Aynen olsaydin alirdin ouahaBen yoktum ben ben
Ben tamamen kazanc odaklı düşündüm hocam 6 yaparim cekim veririm 2 defa tekrar atarlar 12k olur diye hata yaptımAyni siteye atman hata kayip aliridn baska yerden yine 2 defa mi atarlar dedin
Hahah ahmet kardesım nasıl ama takıpteBende 30 kisinin ibani var o ara yoksaniz maalesef puaha ahmet kapti misal
Bende dun 650 dağıtmıstim gerimi isteyelim hocam attığımız parayi acepBende 30 kisinin ibani var o ara yoksaniz maalesef puaha ahmet kapti misal
Sende haklısınBen tamamen kazanc odaklı düşündüm hocam 6 yaparim cekim veririm 2 defa tekrar atarlar 12k olur diye hata yaptım
Olsaydım rol kazanmazdo suvatımAynen olsaydin alirdin ouaha
Sen zaten sitelere yatırımdan değil forumda para trafiği yapmaktan ceza yicenBende 30 kisinin ibani var o ara yoksaniz maalesef puaha ahmet kapti misal
Puahhaba ciddi ciddi atarlar mi dedin la bir hata olmus hatta geri alma ihtimali vardi bir dha yoktu benceBen tamamen kazanc odaklı düşündüm hocam 6 yaparim cekim veririm 2 defa tekrar atarlar 12k olur diye hata yaptım
Bende dagttm bseeyler açımmBende dun 650 dağıtmıstim gerimi isteyelim hocam attığımız parayi acep
Haklılık beni kurtarmıyor yalvaririm idamı yap artıkSende haklısın
Sen zaten sitelere yatırımdan değil forumda para trafiği yapmaktan ceza yicen
Yok la cok bisey yok puhahahSen zaten sitelere yatırımdan değil forumda para trafiği yapmaktan ceza yicen
Yok be hocam o site bana uğurlu geliyordu diye attim da bu kez olmadi istePuahhaba ciddi ciddi atarlar mi dedin la bir hata olmus hatta geri alma ihtimali vardi bir dha yoktu bence
Bende anlamadım mesela ben ahmede para atmam ahmet deneme bonuslarindan 100 200 çok çekim yapmıştır sıkıntılı hesapSuvatımın payco hala nasıl aktif anlamıyorum heralde büyü felan aldı abubakardan
Tok olduğunu görmedim daha kanka kusura bakmaBende dagttm bseeyler açımm
O sans işi biraz ama kapanir herhaldeSuvatımın payco hala nasıl aktif anlamıyorum heralde büyü felan aldı abubakardan