- 22,435
- 23,079
- 113
Gördüğün gibi benim adımla başlayan kupon gelir egenin yada Mert'in adoyla başlayan yatar ona göre yaparsın artık rollerini9 0 seri geldi ben kacar uyku bastirdi la zaten herkese iyi sabahlar
Gördüğün gibi benim adımla başlayan kupon gelir egenin yada Mert'in adoyla başlayan yatar ona göre yaparsın artık rollerini9 0 seri geldi ben kacar uyku bastirdi la zaten herkese iyi sabahlar
Her şeyden kendime pay çıkartmaya çalışırken ben beyaz curry kuponda egenin adı geçiyo dedi 15 seri yaptı 🤫Gördüğün gibi benim adımla başlayan kupon gelir egenin yada Mert'in adoyla başlayan yatar ona göre yaparsın artık rollerini
Nolursun böyle şeyler söylemeGördüğün gibi benim adımla başlayan kupon gelir egenin yada Mert'in adoyla başlayan yatar ona göre yaparsın artık rollerini
Sjajajajajja gelince izleyerek getirttim diyorsun ama 😂 oyuncu ege izliyor gol atım mi diyor 😀Her şeyden kendime pay çıkartmaya çalışırken ben beyaz curry kuponda egenin adı geçiyo dedi 15 seri yaptı 🤫
Artık çok geçNolursun böyle şeyler söyleme
Cury kenardaydi ak puahahHer şeyden kendime pay çıkartmaya çalışırken ben beyaz curry kuponda egenin adı geçiyo dedi 15 seri yaptı 🤫
SinerciiiiiSjajajajajja gelince izleyerek getirttim diyorsun ama 😂 oyuncu ege izliyor gol atım mi diyor 😀
Kdkskskdkksksks tek bildiğim isim oCury kenardaydi ak puahah
Mesela yani 😀Cury kenardaydi ak puahah
Yanlis yaptik az basa basa gittik en son cok bastik tersi olmaliydiGördüğün gibi benim adımla başlayan kupon gelir egenin yada Mert'in adoyla başlayan yatar ona göre yaparsın artık rollerini
Gelir bu sakin ol dirayetini koruYanlis yaptik az basa basa gittik en son cok bastik tersi olmaliydi![]()
Az izledim 4 0 seri oldu suan ne oldu bilmiuyomGelir bu sakin ol dirayetini koru
Fark 9 😅😅😅Az izledim 4 0 seri oldu suan ne oldu bilmiuyom
Umarım döner yüksek bastıysaanYanlis yaptik az basa basa gittik en son cok bastik tersi olmaliydi![]()
1k laUmarım döner yüksek bastıysaan
Green mali bombos hucum faul yapti ords gittiFark 9 😅😅😅
Burda maçı getircek bir kişi var açıp izlesin
Aç. İzle senFark 10 artık umutlarla vedalaşın