- 37,046
- 37,243
- 113
Tam dediğimiz gibi oldu vardiya değişikliğinde şutlandı 😄 Bu gece asmazsa daha asmaz kendini
Öyle bişey demeki net olarakKalmadı la az önce başkanın dedine göre oda sınırsıza döndü
Böyle birini istemiyoruz forumumuzda demek odur ama biz burda ferdi için grev yaparızÖyle bişey demeki net olarak
BoykotBöyle birini istemiyoruz forumumuzda demek odur ama biz burda ferdi için grev yaparız
Dedik dün elbet döner şans diyeÇok şukur uzatmada geldi
ProtestotaylanBoykot
🥱Ferdim sana sahip cıkamadık biz utanalım abilerim dedin
Burdan arkadas attı 300 onla yuruyoz 2500 oldum cekım verdım aç köpekten beterim arkama bile bakmam 😁Dedik dün elbet döner şans diye
Burda 5 kişiyiz 500er iyi paraBurdan arkadas attı 300 onla yuruyoz 2500 oldum cekım verdım aç köpekten beterim arkama bile bakmam 😁
Yok sinirsiz olayi yok onceki ban sebebini acikladi yani günü dolunca gelir ben oyle anladimÖyle bişey demeki net olarak
Hayir istiyoruz maalesefKendi kendine kaşındı ben onu affetmiştim önceki konularda , biri ona para dağıtması için para atıyor bu atması gereken kişilere atmıyor. Huzur bozuyor forumda böyle birini istemiyoruz
Aynen 2 günü var onadaYok sinirsiz olayi yok onceki ban sebebini acikladi yani günü dolunca gelir ben oyle anladim
Köpeğin olsun atim birine 300 rol ıcın 😁Burda 5 kişiyiz 500er iyi para
Dpvls 2 😂Köpeğin olsun atim birine 300 rol ıcın 😁
RollingBoykot
300mazotumuza yetmezKöpeğin olsun atim birine 300 rol ıcın 😁