- 79,977
- 79,638
- 21,113
Benim mesai başladı sanada güle güle@Başkan senin mesai ne zaman başlıyor
Benim mesai başladı sanada güle güle@Başkan senin mesai ne zaman başlıyor
Yapma be başkanBenim mesai başladı sanada güle güle![]()
Aynenn ama millet aşırı abartıyor bazen benceFerdiyi en çok ben tanırım la şaka bi yana - sini görmedim hiç parası varsa dağıtır yoksa ister ama parası olana kadar bişey bekleme parası olunca fazlasını sallar.
Ama forumun neşesiydi başkanBenim mesai başladı sanada güle güle![]()
Ferdi canımız ciğerimizdiBenim mesai başladı sanada güle güle![]()
🚔Benim mesai başladı sanada güle güle![]()
Benim mesai başladı sanada güle güle![]()
Ama forumun neşesiydi başkan![]()
Kendi kendine kaşındı ben onu affetmiştim önceki konularda , biri ona para dağıtması için para atıyor bu atması gereken kişilere atmıyor. Huzur bozuyor forumda böyle birini istemiyoruzFerdi canımız ciğerimizdi![]()
Eski hesap sinirsiz mi yediFerdi canımız ciğerimizdi![]()
Bumu puahah@Erhan2121 o efsane ss i atsana
Admin panelde IP penceresi var mı yoksa sürekli yeni hesapla gelirKendi kendine kaşındı ben onu affetmiştim önceki konularda , biri ona para dağıtması için para atıyor bu atması gereken kişilere atmıyor. Huzur bozuyor forumda böyle birini istemiyoruz
Saygılar başkanKendi kendine kaşındı ben onu affetmiştim önceki konularda , biri ona para dağıtması için para atıyor bu atması gereken kişilere atmıyor. Huzur bozuyor forumda böyle birini istemiyoruz
1 tur kırmızıyamı baamış vay beKendi kendine kaşındı ben onu affetmiştim önceki konularda , biri ona para dağıtması için para atıyor bu atması gereken kişilere atmıyor. Huzur bozuyor forumda böyle birini istemiyoruz
Sana mesaj ataacaktı bir daha olmayacak falan diye biraz yazmıştı konuŞcam başkanla diye direkt banlandı mı ulan ferdiKendi kendine kaşındı ben onu affetmiştim önceki konularda , biri ona para dağıtması için para atıyor bu atması gereken kişilere atmıyor. Huzur bozuyor forumda böyle birini istemiyoruz
Hayı 2 gün kaldıEski hesap sinirsiz mi yedi
Başkan ferdi iyi çoçuktur elinden tutup örnek oyuncağını alırsanız sinirlenir yoksa iyidir yani bişey olmuştur öyle yapmıştır severiz neşeciydiKendi kendine kaşındı ben onu affetmiştim önceki konularda , biri ona para dağıtması için para atıyor bu atması gereken kişilere atmıyor. Huzur bozuyor forumda böyle birini istemiyoruz
Kalmadı la az önce başkanın dedine göre oda sınırsıza döndüHayı 2 gün kaldı
Hee o zman sorun yokHayı 2 gün kaldı