asSa Dostlar
Herkese iyi günler dilerim
asSa Dostlar
Herkese iyi günler dilerim
Arsenal maçı 2-2 bitecekmiş yada 0-2 haberin olsun aradım şimdi Arsenal daha atmazmışKonusuna bu kadar değer veren erkek gökkusagi puahha
2 saat roll takip edip 2 dk da yedik puhaa sen ?Nabiyonuz bea
Bildiğimiz 31 mı şap şap olan31 kahve sen
Pxokskskksmskekidkeke Kılıcın keskin olsun adaş31 kahve sen
3in1Bildiğimiz 31 mı şap şap olan
3in1 olumPxokskskksmskekidkeke Kılıcın keskin olsun adaş
Erken kaybetme sorunun mu var dost gecikktirici maçlar var elimds2 saat roll takip edip 2 dk da yedik puhaa sen ?
Rakip kaleye giderse atarda gitmeyebilir bak bu arsenalin o malligi var skoru alinca şl de durmadi amaArsenal maçı 2-2 bitecekmiş yada 0-2 haberin olsun aradım şimdi Arsenal daha atmazmış
0-2 o zamanRakip kaleye giderse atarda gitmeyebilir bak bu arsenalin o malligi var skoru alinca şl de durmadi ama
ben de dün gece yarisi tüm sermayeyi dedeme bıraktım geldim puzwkmwmz2 saat roll takip edip 2 dk da yedik puhaa sen ?
@Metings1905 gözü olan bir paradan hayır mi gelir akErken kaybetme sorunun mu var dost gecikktirici maçlar var elimds
Kardeşim baştan desene bizde paran var diye selam aldıkben de dün gece yarisi tüm sermayeyi dedeme bıraktım geldim puzwkmwmz
Puajahah@Metings1905 gözü olan bir paradan hayır mi gelir ak
Valla en azindan stress yok biz verem olucaz akben de dün gece yarisi tüm sermayeyi dedeme bıraktım geldim puzwkmwmz
Kardeşim baştan desene bizde paran var diye selam aldık
Verdy Verdy Verdy
Arsenal 4 atar oyna kesin karar0-2 o zaman
Bizzat mikele sordum 2 son dedi ama sana daha çok güveniyorum kasa olsa gözüm kapalı girmiştimArsenal 4 atar oyna kesin karar
Mikel guardiolanin ögrencisi e goruyoz cityde halini yani bana güven puhahhaBizzat mikele sordum 2 son dedi ama sana daha çok güveniyorum kasa olsa gözüm kapalı girmiştim