Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Gecerler de takim olamiyor bunlar ben biraz umutluydum da yok yav ben houstonu tutuyom artik net... ilk perde cok dengesizdi de bakma uclukler grdi hucumlarda 0 organizasyon
Doncic topu alıp en az 15 saniye tutuyor elinde çoğu zaman. LeBron da topu alınca çoğu süreyi elinde bitiriyor. Bu şekilde bir yere kadar giderler bir yerde tıkanırlar

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Doncic topu alıp en az 15 saniye tutuyor elinde çoğu zaman. LeBron da topu alınca çoğu süreyi elinde bitiriyor. Bu şekilde bir yere kadar giderler bir yerde tıkanırlar
Aynen tek ihtimal bu seride bir oyun kurgusu oluşursa belki olur biseyler ama takim degiller suan tek tek parcalar hep

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Oyun kurgusu oluşmaz bunlarda hocam. Bence hem LeBron hem Luka sadece kendini ön plana çıkarmak istiyor bu yüzden bireysel oynuyorlar
Lebron oyle degil aslinda kyriele misal cok iyi dengelediler onu ikiside ön plana cikti lukaylada öyle bir uyum lazim luka tek basina bir sürü şey basardi yani mantik olarak lakersin lebronda varken biseyler yapmasi lazimda iste uyum olusmadi bir türlü

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
597
364
63
Lebron oyle degil aslinda kyriele misal cok iyi dengelediler onu ikiside ön plana cikti lukaylada öyle bir uyum lazim luka tek basina bir sürü şey basardi yani mantik olarak lakersin lebronda varken biseyler yapmasi lazimda iste uyum olusmadi bir türlü
uyum sorunu playoffta daha belirginleşti. birbirlerini çok övdüler filan ama yok olmuyor yani serinin ilk maçında o kadar farkla yenilmesi takımda bir sorun oldugunu gösterir