Hadi at 2 zar bakalım ne oluyorUtanmada kalmamış sende hala biseyler talep ediyorsun
Hadi at 2 zar bakalım ne oluyorUtanmada kalmamış sende hala biseyler talep ediyorsun
Teşekkürler kanka
Yazdik dost, kimden duydunuz dediler senin ismini verdim kufretti engelledi.🙃Betzula site de ki whatsap hattını zarflayin. Direk çekilebilir bakiye eklenecekti kontrol eder misiniz diyin dün 500 eklendi bana
Yanlış yapmışsın dostum. İkna kabiliyetin yok diye yorumladımYazdik dost, kimden duydunuz dediler senin ismini verdim kufretti engelledi.🙃
Ismini vererek ikna edebilecegimi dusundum.🤣Yanlış yapmışsın dostum. İkna kabiliyetin yok diye yorumladım
Yazdim slot oneriyor awYanlış yapmışsın dostum. İkna kabiliyetin yok diye yorumladım
Demekki alakasi yokmus.🤣🤣Yazdim slot oneriyor aw
Bende yazdım yatırım yap önce diyip kovduYazdim slot oneriyor aw
O padisahti la ama jackpot olaylari en iyi olan site galiba bunlar@butragueno doğrulama için vbet kimlik istiyordu galiba yolladım onaylasınlar artık hep ordan oynarım geçen birine 400k jackpot düşmüştü dimi sporda fdkhkgfd
Nemrut la bunlarYazdim slot oneriyor aw
Senin yüzünden, umutlandirdin bizi.😅Nemrut la bunlar
Son gorulme 2 saat once@Estebtc estecim bize de sponsor olur musun tatlim. Bizi musteri temsilcileriyle yuzgoz etme. Sinyal olmez shshsb
Oha, bakiye -500 oldu.@Estebtc estecim bize de sponsor olur musun tatlim. Bizi musteri temsilcileriyle yuzgoz etme. Sinyal olmez shshsb
Isleminiz kontrol ediyorum dediSon gorulme 2 saat once![]()
Sana zahmet soyler misin bizimkinide kontrol etsin dost?🤣Isleminiz kontrol ediyorum dedi
Profilinde tarikatci sago var o yuzden hayirSana zahmet soyler misin bizimkinide kontrol etsin dost?🤣
Yazik, seni dost bilmiştim.Profilinde tarikatci sago var o yuzden hayir
O birakti o işleri ak puahahProfilinde tarikatci sago var o yuzden hayir