Benim max 66 eklenmiş onda da hayvani kayıp etmiştim şimdi 1-2k kaybedince suratına bakmıyor taleptekilerMillete bazen 80 ftn freebet falan ekliyodular ama buyuk oyuncular tabi onlar
Benim max 66 eklenmiş onda da hayvani kayıp etmiştim şimdi 1-2k kaybedince suratına bakmıyor taleptekilerMillete bazen 80 ftn freebet falan ekliyodular ama buyuk oyuncular tabi onlar
Aynen illa kaybetmen gerekmiyor aslinda hacme göre veriyorlar işlem hacmi ne kadar buyuk olursa ona gore aslindaBenim max 66 eklenmiş onda da hayvani kayıp etmiştim şimdi 1-2k kaybedince suratına bakmıyor taleptekiler![]()
Reşat bey 100 tl eklenme sağlanmıştırŞimdide vipslotu zarfladim aradılar biseyler eklenecek dediler anlamadım tam bakalım😊
250 TL ekledi yavsakReşat bey 100 tl eklenme sağlanmıştır
Beğenmiyor bi de ver lan beğenmiyorsan250 TL ekledi yavsak
La millete 1k ekliyorlar benim ne eksiğim varBeğenmiyor bi de ver lan beğenmiyorsan
Yatırım yapmamışsındır çokLa millete 1k ekliyorlar benim ne eksiğim var
Yok bide yatırım yapaydim leş buroYatırım yapmamışsındır çok
Keşke benim k.adımı verseydin bura foruma ilk sponsor olduğunda deli gibi ystırıyordumYok bide yatırım yapaydim leş buro
Yazsana adama de dün mail geldi sildim çekilebilir bakiye eklenecekti zarfla işte eklesin sanaKeşke benim k.adımı verseydin bura foruma ilk sponsor olduğunda deli gibi ystırıyordum
Aradı kardaymışım o yüzden yokmuşYazsana adama de dün mail geldi sildim çekilebilir bakiye eklenecekti zarfla işte eklesin sana
Yolunda aşYazsana adama de dün mail geldi sildim çekilebilir bakiye eklenecekti zarfla işte eklesin sana
Hayirli pazarlar sagoCümleten Hayırlı Pazarlar, gününüz güzel ve bol kazançlı geçmesi dileği ile..
Kanka WhatsApp numarası ne bulamadım sitedeBetzula site de ki whatsap hattını zarflayin. Direk çekilebilir bakiye eklenecekti kontrol eder misiniz diyin dün 500 eklendi bana
Utanmada kalmamış sende hala biseyler talep ediyorsunAradı kardaymışım o yüzden yokmuş![]()
Üstte foto atmışım sildim valla bak ustteKanka WhatsApp numarası ne bulamadım sitede
Aynen dost, paylasirmisin? Bizde zorlayak.Kanka WhatsApp numarası ne bulamadım sitede
@AthenaŞimdide vipslotu zarfladim aradılar biseyler eklenecek dediler anlamadım tam bakalım😊