Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
311
63
Evet şans vardır, analiz vardır, tecrübe vardır ama gelmeyeceği tutarsa hepsinin hiç bir önemi kalmıyor
şansın varsa kazanırsın dediğin gibi kesin dediğim anda ciddiyetimi kaybettim orada. aslında düzeltim kesin yerine gelebilir bir kupon yazayım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,520
12,698
113
şansın varsa kazanırsın dediğin gibi kesin dediğim anda ciddiyetimi kaybettim orada. aslında düzeltim kesin yerine gelebilir bir kupon yazayım
Şaka bir yana kupon gerçekten bana da mantılı geldi sadece Antep maçıni kestirmek zor herşeye açık maç

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
311
63
Şaka bir yana kupon gerçekten bana da mantılı geldi sadece Antep maçıni kestirmek zor herşeye açık maç
başaksehirin kazanması lazım eyüpsporla arasında 5 puan var hedefleri avrupa. eyüp kazanması lazım çünkü beşiktaşla arasında 1 puan var zaten fenerbahçe ye girmiyorum son 8 maç kala hedefi kesin galibiyet

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
@egehandro 15 gun oluyo sanirim talep ettim 5 ftn verdi sansim cok iyi bitti 103 ftn olarak cekim verdim geldi ne zaman ne olacagi belli olmuyor gercekten