Sende az bjkli degilsin sende uzulmussundur puahjaValla suatım her izledimde o günü hatırlıyorum arkadaşlarım yıkılmıştı
Alt oynadıysan ne alaKısmet
İsmail köybaşıAllah kahretmesin be gordukce ayni hüzün ayni şekil bünyeye veriliyor
Tabi canım rüyalarıma giriyor bak neyse ben odama gidip hüngür hüngür ağlıcamSende az bjkli degilsin sende uzulmussundur puahja
Yav bu pici asmak lazim detroit ceyregi alir yatti 2.55 52 50 den 1 dk kala 52 55Schroder 2 hücumda aynı top kaybı yersen![]()
109.5 üst oynamıştım 1.yarı geldiAlt oynadıysan ne ala![]()
59.5 üst oynamıştım brunson adisi yüzünden yattım 3 dk da 1 dk kalaya kadar 3 kere aynı atışı kaçırdı ne diyimYav bu pici asmak lazim detroit ceyregi alir yatti 2.55 52 50 den 1 dk kala 52 55
aseSa dostlar
26.5 ust almıştım son 3lukle kurtartikDetroit 28 kıl payı ile kurtuldum
2 per detroit aldık ondan böyle olduSchroder 2 hücumda aynı top kaybı yersen![]()
Sen schrodere söv son 1 dk da aynı şekilde 2 kere topu kaybettirdi2 per detroit aldık ondan böyle oldu![]()
Marit almistimtim birde 2 tane 2li biri falamengo maci 1 gol cikmadi digeri bu detroit iki kuponda yine tekten ayni sekil yatmaya devam59.5 üst oynamıştım brunson adisi yüzünden yattım 3 dk da 1 dk kalaya kadar 3 kere aynı atışı kaçırdı ne diyim
Nolucak böyle suvatım biz yeteneksiziz herhaldeMarit almistimtim birde 2 tane 2li biri falamengo maci 1 gol cikmadi digeri bu detroit iki kuponda yine tekten ayni sekil yatmaya devam![]()
sende cüceye sövSen schrodere söv son 1 dk da aynı şekilde 2 kere topu kaybettirdi