- 4,369
- 2,107
- 113
Detroit 27 olur attim 500u
Halloween hızlı girerBu sarmadı
BigbassHalloween hızlı girer
MantıklıUfak alımlarla 200 tl lik ya da 400 tl lik sweet bonanza 1000 holiganbette kaç kere 30-50 k arası aldım en düşük betlerden dene hem max 2-3k kaybedersin 1 saat oynayıp
Az oynansin bir ondan sonra netlesir playoff performansi farkli bisey lakersi tutuyom ben amaNba finali ve şampiyon adayın kim dost
Anket açayım dedım şimdi 10 takım ekleniyor iptal ettim
Gerçekten 100 kere 1000x almışımdır ama holigan dışında oynamam ayrıca süper spin değil normal spin alıyorum 5 katı ödemem saçmaMantıklı
Güzel oyun girince sağlam ödeyen big basBu sarmadı
Gerci alpereni unuttuk la houstonda bak süpriz yapabilir lakers ve houstonu tutuyom puahaAz oynansin bir ondan sonra netlesir playoff performansi farkli bisey lakersi tutuyom ben ama![]()
ikiside bu turu geçerse eşleşiyorlar la senin için erken final 😄 thunderı destekliyoruz bizde 😎Gerci alpereni unuttuk la houstonda bak süpriz yapabilir lakers ve houstonu tutuyom puaha
İlk yarı kaç sayı çıkarHepiniz 60 oynamışsınız 2.periyoda bende diyorum niye alt oldu🤣
Ben baska bisey oynadim bakalimHepiniz 60 oynamışsınız 2.periyoda bende diyorum niye alt oldu🤣
Normal sezona göre favori thunder ama bence playoffta yuksek performans vermez onlar bu sene basari gelmez bakalimOkc
ikiside bu turu geçerse eşleşiyorlar la senin için erken final 😄 thunderı destekliyoruz bizde 😎
Bi bk olmaz kanka 2.periyot gene 54-55 lerde biterİlk yarı kaç sayı çıkar
KısmetBi bk olmaz kanka 2.periyot gene 54-55 lerde biter
Normal sezona göre favori thunder ama bence playoffta yuksek performans vermez onlar bu sene basari gelmez bakalim
Allah kahretmesin be gordukce ayni hüzün ayni şekil bünyeye veriliyor
Valla suatım her izledimde o günü hatırlıyorum arkadaşlarım yıkılmıştıAllah kahretmesin be gordukce ayni hüzün ayni şekil bünyeye veriliyor