- 5,058
- 4,639
- 113
Doğru. Anapara kuponu da Wehen ev sahibi 2.5 üst 2.95 oran iy 2.0 bitti izle bak daha gol atamıcakBenim son 5 6 kupon hepsi tek galiba boyle patlamasi daha iyi
Doğru. Anapara kuponu da Wehen ev sahibi 2.5 üst 2.95 oran iy 2.0 bitti izle bak daha gol atamıcakBenim son 5 6 kupon hepsi tek galiba boyle patlamasi daha iyi
Atar la niye atmasin ben kombinede cogu patlayinca teklide tutturuyom genelde nasil bir mantiksaDoğru. Anapara kuponu da Wehen ev sahibi 2.5 üst 2.95 oran iy 2.0 bitti izle bak daha gol atamıcak
Atar dostum umarım şans senden yana olsun 🍀Doğru. Anapara kuponu da Wehen ev sahibi 2.5 üst 2.95 oran iy 2.0 bitti izle bak daha gol atamıcak
Umudum yok. Devre 1.0 bitse atar derdim[
Atar dostum umarım şans senden yana olsun 🍀
Merhaba hgMerhaba arkadaşlar
Hoşbulduk reisMerhaba hg
Kombinede güvendiğim maçı aynı zamanda tekli oynarım Suvatım her zaman ben,ya da alternatif 1/2-2/1 falanAtar la niye atmasin ben kombinede cogu patlayinca teklide tutturuyom genelde nasil bir mantiksa![]()
Merhaba dostMerhaba arkadaşlar
Butradan iyi öğrenmişsin ağlama sanatını demek mi 48 de 3-0Umudum yok. Devre 1.0 bitse atar derdim
Şimdi ikinci yarı yüksek tempo olmaz skoru tutar 2.0 bitebilir
Benimde zaman zaman aynı düşüncelere sahip olduğum maçlar oluyor Dostum örnek veriyorum maça 3,5 üstü oynarsam ilk yarı 2 gol olmasın olmaz diyorum tek gol çıksın yeter diyorum o hesapUmudum yok. Devre 1.0 bitse atar derdim
Şimdi ikinci yarı yüksek tempo olmaz skoru tutar 2.0 bitebilir
WonnnmMerhaba hg
Oldu 3.0Butradan iyi öğrenmişsin ağlama sanatını demek mi 48 de 3-0
Ters totemlw alakası yok biz dk verdik emri yerine getirdilerOldu 3.0
Ters totem işe yarıyor
Sayemde diye yorumladim alalim kazancin yarisiniButradan iyi öğrenmişsin ağlama sanatını demek mi 48 de 3-0
Kardeşim cimri bu duralix biz dk verdik dm yanmadı halaSayemde diye yorumladim alalim kazancin yarisini
Eyvallah. CansınTers totemlw alakası yok biz dk verdik emri yerine getirdiler
Tebrikler dostum bence de bayağı işe yaradı 😄👏👏👏Oldu 3.0
Ters totem işe yarıyor