- 22,450
- 23,112
- 113
Bale bırakmadı mı beyazİlk yarı ev 4 ü atar hemen gareth bale ı arıyorum bekle
Bale bırakmadı mı beyazİlk yarı ev 4 ü atar hemen gareth bale ı arıyorum bekle
1xbet 2li 1.30 alıyon normalde de zatenTükendik saçta siyah kalmadı aq nejeje
1.3 1.4 2 tane gole girersin bonuslada supriz hangisi gelirse kârTükendik saçta siyah kalmadı aq nejeje
Yatırım uzmanıııı tısss tamma denicm1.3 1.4 2 tane gole girersin bonuslada supriz hangisi gelirse kâr
1xbetten Seyithanfb1907 zuahhaja1xbet 2li 1.30 alıyon normalde de zaten
Link atsana bi sen ben girdimde sitede payfix yatırım yöntemi var aq kolpaya gelmeyek1.3 1.4 2 tane gole girersin bonuslada supriz hangisi gelirse kâr
Bu sitenin çakması ile uğraşmaz lar benceLink atsana bi sen ben girdimde sitede payfix yatırım yöntemi var aq kolpaya gelmeyek
Sen daha iyi bilirsin karahanlı sürmene spora bir şey yapamaz mıyızBu sitenin çakması ile uğraşmaz lar bence
Ayarlarız bi şeyler takma kafanaSen daha iyi bilirsin karahanlı sürmene spora bir şey yapamaz mıyız
Sende sağol3.0 bitti 2.5 üst almıştım da 3.5 üst geleydi iyiydi be
Oda bir başarı tebrikler@butragueno padişah Bonus aldım efsane kupon yaptım ya4 maçın hepsi patladı gibi
Gormemisim la payfix hepsinde var zaten halaLink atsana bi sen ben girdimde sitede payfix yatırım yöntemi var aq kolpaya gelmeyek
Benim son 5 6 kupon hepsi tek galiba boyle patlamasi daha iyi@butragueno padişah Bonus aldım efsane kupon yaptım ya4 maçın hepsi patladı gibi
Ama nakit veriyor frebet değilKötü bonus gibi anaparaya da çevrim kombine yazıyo
Kombine olunca zor yaOda bir başarı tebrikler