- 22,435
- 23,079
- 113
Seni vururum uzaDoktor ve nevalcuraya teşekkürler ödüller geldi @Mrlbra ya inat kazanmaya devam
Seni vururum uzaDoktor ve nevalcuraya teşekkürler ödüller geldi @Mrlbra ya inat kazanmaya devam
Adamın kuponu yatınca kim sağlık olsun yazdıysa onu dikkate aldım valla ben adaletsizlik görmüyorumTopa girersen ederler kanka. Cubku 250tl kurtaracak herkesi shshsh
nasılsın salıh reis durgun gibisinSeni vururum uza
Oo paşamSeni vururum uza
Yatmadi ki yazalim akAdamın kuponu yatınca kim sağlık olsun yazdıysa onu dikkate aldım valla ben adaletsizlik görmüyorum
Herkesi memnun edemezsin takılma boşver3 kişi dmden ve 2 kişi wpdrn sitem ediyo la bu nasıl işmiş böyle @DoktorX zaten daha atmadın kanka bana atma para mara ver geç kafana göre kime veriyorsan
Kardeşim ben sitem etmem mizmizlanmam. ben neyse onu soyler geçerim.3 kişi dmden ve 2 kişi wpdrn sitem ediyo la bu nasıl işmiş böyle @DoktorX zaten daha atmadın kanka bana atma para mara ver geç kafana göre kime veriyorsan
Üzülmedimgüne kayıpla başladık
Forumu bıraktı dedıler dünSeni vururum uza
Ara verdim bir süre senin gibi olcamForumu bıraktı dedıler dün
Adamın söylediğine göre yattı la ilk sonra kendi yanlış oynadığını fark etmişYatmadi ki yazalim ak
sen üzül diye yazmadım tüm varını yogunu kaybetmen dileklerim ileÜzülmedim
Söylediğin ve savunduğun şey doğru değilKardeşim ben sitem etmem mizmizlanmam. ben neyse onu soyler geçerim.
Sevindim hatta tam tersisen üzül diye yazmadım tüm varını yogunu kaybetmen dileklerim ile
Kazancin hepsi dagitilmaliydi doktor banlanmaliAdamın söylediğine göre yattı la ilk sonra kendi yanlış oynadığını fark etmiş
Sana yazıyoruz iyi misin sorun yok inşallah diye s**kine takip cevap vermiyorsun kırıldımAra verdim bir süre senin gibi olcam
10 günde on mesajım yokAra verdim bir süre senin gibi olcam
Ben hatalı olduğum konuda asla yazmamSöylediğin ve savunduğun şey doğru değil
3. Mesajım 3 günde10 günde on mesajım yok
Dayanamazsın yazarsın sen