- 38,809
- 38,948
- 113
Soğuduk
İyi olsam yazarımSana yazıyoruz iyi misin sorun yok inşallah diye s**kine takip cevap vermiyorsun kırıldım
Sevdiğim insansın özgüvenine hayranım ama bu konu özelinde net bir şekilde yanlışsın, kişileri benim seçtiğim bir durumda sen seçilmedin diye ben yanlış yapmış olmam, he konu içinde hak eden isimlerden misin evet?Ben hatalı olduğum konuda asla yazmam
Herkesi memnun etmek şey işidirHerkesi memnun edemezsin takılma boşver
3. Mesajım 3 günde
Liste yasak konudaSevdiğim insansın özgüvenine hayranım ama bu konu özelinde net bir şekilde yanlışsın, kişileri benim seçtiğim bir durumda sen seçilmedin diye ben yanlış yapmış olmam, he konu içinde hak eden isimlerden misin evet?
ancak diğer isimleri umursamayıp kendi içimizde bu ödülü kırışsaydık işte o zaman yanlış biz olurduk
Aciklamaya bak sokratesin savunmasi akSevdiğim insansın özgüvenine hayranım ama bu konu özelinde net bir şekilde yanlışsın, kişileri benim seçtiğim bir durumda sen seçilmedin diye ben yanlış yapmış olmam, he konu içinde hak eden isimlerden misin evet?
ancak diğer isimleri umursamayıp kendi içimizde bu ödülü kırışsaydık işte o zaman yanlış biz olurduk
Atam cok sey degisti sen yokken ege pasif oldu misalListe yasak konuda
İyiyken değil kotuyken yanında olmak amacımız o yüzden yaziyorumİyi olsam yazarım
Belirtiler vardı zaten az çok önceden deAtam cok sey degisti sen yokken ege pasif oldu misal
Veresiye listesine dahil edelim hemenSevdiğim insansın özgüvenine hayranım ama bu konu özelinde net bir şekilde yanlışsın, kişileri benim seçtiğim bir durumda sen seçilmedin diye ben yanlış yapmış olmam, he konu içinde hak eden isimlerden misin evet?
Sevdiğimden sonrasını okumadımAciklamaya bak sokratesin savunmasi ak
Vallahi umrumdaysa öldül adam değilim. Bu ödülü alıp ben tekte milyonda bir ihtimale oynuyorum. Sorun bu değil. Ama adam bu konuya sa yazıp giden biri ve selamını alan bu konuda 3 kişi var ya yok. Takiplik bir durum yoktu. Yoksa yeri geldi hepimiz deli gibi rol tskip ettik. Konu benim için kapanmıştir. İyi forumlarSevdiğim insansın özgüvenine hayranım ama bu konu özelinde net bir şekilde yanlışsın, kişileri benim seçtiğim bir durumda sen seçilmedin diye ben yanlış yapmış olmam, he konu içinde hak eden isimlerden misin evet?
Ege yanlış yaptı beylerSevdiğim insansın özgüvenine hayranım ama bu konu özelinde net bir şekilde yanlışsın, kişileri benim seçtiğim bir durumda sen seçilmedin diye ben yanlış yapmış olmam, he konu içinde hak eden isimlerden misin evet?
Ege asılmalıEge yanlış yaptı beyler
HayırSokarım Ege’ye de şimdi ödülünüze de @Mrlbra yasaklatır mısın beni bu konudan