yesem gam yemıcem istedim tutara ulaşmadım için çekmiyorum benSen tek yediğin için tek ölecekler listesinde 1 numarasın 😅
yesem gam yemıcem istedim tutara ulaşmadım için çekmiyorum benSen tek yediğin için tek ölecekler listesinde 1 numarasın 😅
Ins gelmez o zamanHarbi aktif demiş
Mrlbra
Barrios
Sapsap
Egehandro
Ben daha aktifim diyen çıkarsın vursun masaya 😅
Adam daha yeni yattı la 😅Sapsap vurmuştur parayı zaten sesi çıkmadığına gore onu es geç
La ben 7 fark atacak sanıyorum şimdi anladım dediğini böbrek yerine beyni aldılar benimNasıl bi matematik yaptın la zaten 0-5 maç
Doğru isimleri söyleyince tartışma çıkmıyo bak ahahhahaIns gelmez o zaman
Seneler önce ilk gelirse çekiliş konumda kazanan oydu hiç unutmam aklıma geldikçe duygulanirimAdam daha yeni yattı la 😅
İnşallah bulabilmişlerdir kardeşimLa ben 7 fark atacak sanıyorum şimdi anladım dediğini böbrek yerine beyni aldılar benim
İstanbul içi pasifHarbi aktif demiş
Mrlbra
Barrios
Sapsap
Egehandro
Ben daha aktifim diyen çıkarsın vursun masaya 😅
@Mrlbra beni gönderdi gitti hakkıma sahip çık dediDoğru isimleri söyleyince tartışma çıkmıyo bak ahahhaha
Wasil iki hesabında gider kardeşim 😅@Mrlbra beni gönderdi gitti hakkıma sahip çık dedi
Dediğin arkadaşı tanımamWasil iki hesabında gider kardeşim 😅
Tmm ben bildirdim o zaman kiminle aynı ip girdiysen ikisi de gider 😅Dediğin arkadaşı tanımam![]()
Dur sakin ol sinirlerine hakim olTmm ben bildirdim o zaman kiminle aynı ip girdiysen ikisi de gider 😅
77 oldu dkHâlâ 5 0 gösteriyor
Kanka burada kupon takibi yalvarırım yapmain 😅77 oldu dk