- 18,515
- 16,838
- 113
Harbi aktif demişAktif olanlar dedi o yüzden geldim
Mrlbra
Barrios
Sapsap
Egehandro
Ben daha aktifim diyen çıkarsın vursun masaya 😅
Harbi aktif demişAktif olanlar dedi o yüzden geldim
Bol şanslarPerth Glory U21 takımı maçı en az 6 farklı kazanırsa 4 aktif üyeye (harbi aktif olacak) ulaşırım
Bol Şanslar
İy dan iyi kazandırdı bu sefer sürpriz denedim
Tmm sende. Ben bir ameliyata girip geliyorumTamam ben sana söylerim harbi aktif 4 kişi 😅
Halletim ben o işi 😅@egehandro sana havale ediyorum arkadaşı![]()
İlk yarı 4 atmış 2.yari da 3 atar herhalde 2 kalmış zatenPerth Glory U21 takımı maçı en az 6 farklı kazanırsa 4 aktif üyeye (harbi aktif olacak) ulaşırım
Bol Şanslar
İy dan iyi kazandırdı bu sefer sürpriz denedim
Ben her sabah günaydın her gece de iyi geceler diliyorum 😁😁Harbi aktif demiş
Mrlbra
Barrios
Sapsap
Egehandro
Nasıl bi matematik yaptın la zaten 0-5 maçİlk yarı 4 atmış 2.yari da 3 atar herhalde 2 kalmış zaten
Doğru ben ne zaman konuya girsem sizi görüyorum askerde olmasaydım baştan bende bu konuda aktif olurdum da kaç aydır tik yok 🤣Harbi aktif demiş
Mrlbra
Barrios
Sapsap
Egehandro
1 ben olduğumu düşünuyorum başka konuda mesajım bile yokBu konuda aktif 4 maksimum 5 insan var
@DoktorX bak işini gören konuyu bırakıp gitti, madem bu konu içine güzellik yapılmayacak sanki roll açılması daha iyi gibi geldi banaaaaaa, tabi bu bencesi 🤣
Beyin ameliyatına aldı doktor beni bosluktayimNasıl bi matematik yaptın la zaten 0-5 maç
O isimlerden ikisi yok zaten rıdo genel aktiflik listesi çıkarttım, he ben pasifim diyen varsa da beğenebilir bu mesajı 😅Doğru ben ne zaman konuya girsem sizi görüyorum askerde olmasaydım baştan bende bu konuda aktif olurdum da kaç aydır tik yok 🤣
Boşver onu da ödül miktarı sağlam mi tütsü yakacam ona göreNasıl bi matematik yaptın la zaten 0-5 maç
Doğru dostHarbi aktif demiş
Mrlbra
Barrios
Sapsap
Egehandro
Sen tek yediğin için tek ölecekler listesinde 1 numarasın 😅1 ben olduğumu düşünuyorum başka konuda mesajım bile yok![]()
Ben yanlış aktiflik olarak algıladımHarbi aktif demiş
Mrlbra
Barrios
Sapsap
Egehandro
3 paket kısa wınstın laytBoşver onu da ödül miktarı sağlam mi tütsü yakacam ona göre
Sapsap vurmuştur parayı zaten sesi çıkmadığına gore onu es geçO isimlerden ikisi yok zaten rıdo genel aktiflik listesi çıkarttım, he ben pasifim diyen varsa da beğenebilir bu mesajı 😅
Yanına odanın 4 tarafına işemeli ritüel de yapacam ki garanti olsun3 paket kısa wınstın layt