- 18,515
- 16,838
- 113
Nerde o doktor dm gelsin muayene edicem
Yataktan kaldırdılar gibi dayıKim o dm atmışlar koş napolyon var dediler 🤣🤣🤣🤣
Bizde böyle emanete ihanet puhahaEh be biraderrrrr 😅
Uyuyodum dm fılan koş dediler bu konuya geldim cacık yok. Sensör var bende napolyon duyunca uyanıyorumYataktan kaldırdılar gibi dayı
Simitçi elinde çay ağzında sigara konuyu okuyodur şu anBizde böyle emanete ihanet puhaha
2. Turda hepsi elenir@DoktorX bak işini gören konuyu bırakıp gitti, madem bu konu içine güzellik yapılmayacak sanki roll açılması daha iyi gibi geldi banaaaaaa, tabi bu bencesi 🤣
Nisantasi dayı gibi pat diye alakasız yerde dağıtım yapıyor@DoktorX bak işini gören konuyu bırakıp gitti, madem bu konu içine güzellik yapılmayacak sanki roll açılması daha iyi gibi geldi banaaaaaa, tabi bu bencesi 🤣
Kanka mesajın içinde maçı yazarsın konuda hep aktif olan insanlara ulaşmak istersen ulaşırsın, gören geldi gören geldi alan gitti alan gitti mantıksız oldu yani2. Turda hepsi elenir![]()
İşte bana atsaydın eksik yazmazdinİçim yanıyor içim. 1.75 oranlı mis gibi voleybol maçı buldum bir 0 eksik yazmışım bahsi alırken
Çok rahat geldi gitti paracıklar![]()
Kaos yaratcam diye uğraşacağına oynadığın kuponun miktarına bak bir de doktor olacak 😅İçim yanıyor içim. 1.75 oranlı mis gibi voleybol maçı buldum bir 0 eksik yazmışım bahsi alırken
La olumİşte bana atsaydın eksik yazmazdin
tek derdin bu olsun be doktorİçim yanıyor içim. 1.75 oranlı mis gibi voleybol maçı buldum bir 0 eksik yazmışım bahsi alırken
La olm ben işin esprisindeyim ya eskiler beni bilir aslindada senle çok muhabbetimiz yokLa olum
Kanka isterse evi senin üzerine yapsın konu kapanmasın da 😅La olm ben işin esprisindeyim ya eskiler beni bilir aslindada senle çok muhabbetimiz yok
26.yoruma 500tlDoktor şu an kralın tek bakire kızı gibi ilgi görüyor konuda, her yorumu etkileşim patlaması 😅
Ne demek istyosun kardeşim para onda diye paranın köpeğimi oldu milllet havvv havvvvDoktor şu an kralın tek bakire kızı gibi ilgi görüyor konuda, her yorumu etkileşim patlaması 😅