Gaddar günaydınYok be kim ne diyecek sana adam kendi seçmiş keyfine bak
Gaddar günaydınYok be kim ne diyecek sana adam kendi seçmiş keyfine bak
Bakıyorumda emanet-i konuya sahip çıkıyorsunArkadaş doktor güzel bir şey yapıyor ancak maçı atsın ve konu içinden istediği kişiye ulaşsın, onun dışında konuda maç takibi para liste ödül muhabbeti geçmesin ricadır
Günaydın dostumGaddar günaydın
Biz ihanet edenlerden değil sahip çıkanlardanız 😅Bakıyorumda emanet-i konuya sahip çıkıyorsun
Adam adamBiz ihanet edenlerden değil sahip çıkanlardanız 😅
Aslında herkesin gözü bu konuda da belli etmiyor çoğuArkadaş doktor güzel bir şey yapıyor ancak maçı atsın ve konu içinden istediği kişiye ulaşsın, onun dışında konuda maç takibi para liste ödül muhabbeti geçmesin ricadır
İki dk konuyu boş bıraktık hemen tartışma meşalesi yanmış beyazAdam adam
La bana bile neler neler dediler takılma benim gibiArkadaşlar zaten kaç gün arayla geliyorum bu konuya ben kazandım diye niye böyle yapıyorsunuz istemezseniz gelmem bı daha bu konuya ayıp
Asıl ortam burada çünkü 😅 baksana saate göre kaç kişi görüp gelmiş hemenAslında herkesin gözü bu konuda da belli etmiyor çoğu
Ben hergun konudayim ama esamem okunmuyor listelerdeArkadaşlar zaten kaç gün arayla geliyorum bu konuya ben kazandım diye niye böyle yapıyorsunuz istemezseniz gelmem bı daha bu konuya ayıp
Liste miste olduğu yok dostumBen hergun konudayim ama esamem okunmuyor listelerde
Lafın gelişi diyorum ya görüyorum zatenListe miste olduğu yok dostum
Ne listesi dost şarkı listesi miBen hergun konudayim ama esamem okunmuyor listelerde
Varsa veresiye listesi var bu konudaListe miste olduğu yok dostum
Konuyu satalımAsıl ortam burada çünkü 😅 baksana saate göre kaç kişi görüp gelmiş hemen
Ortalığı karıştırdın sabah sabah 😅
Kandırali Ferdi dinliyorumNe listesi dost şarkı listesi mi
Eh be biraderrrrr 😅Konuyu satalım