- 24,781
- 23,467
- 113
1lira ödemez dostum gecmis olsun puahaTakvimbet 66 bin öder mi dostlar
1lira ödemez dostum gecmis olsun puahaTakvimbet 66 bin öder mi dostlar
Hay senin yalaninaOoo ne 66 sı 666 öder 12 dk da
Adam dalga geçiyor anlamadın mı takvimbet tescilli dolandırıcı işte🤣Hay senin yalanina
Ya ne nazar ettin yattık gene 🤣Ege ve sapsap yine ceplerini doldurdu biz yine yetim kaldık ya
Ben takvimbeti biliyorum dostum bi ara benimde 56lirama el koymuştular tobe ettimAdam dalga geçiyor anlamadın mı takvimbet tescilli dolandırıcı işte🤣
Yatma sakın benim kuponda çok zora girdi lütfen kazan para yokYa ne nazar ettin yattık gene 🤣
Midland maçında Kalan süreye ve son periyot skoruna bak nolursunYatma sakin benim kuponda çok zora girdi lütfen kazan para yok
20 sayi cikmisMidland maçında Kalan süreye ve son periyot skoruna bak nolursun
Ağlıcam20 sayi cikmis
Miami 5 dakika 4 sayı attı bende ağlıyorum şuan olmuyor bu ara hiç birsey yemin ederimAğlıcam
Bol şans kanka da böyle ulu orta yazma abidik gubidik elemanlar gelir alırUnion - Newels iy 2.5 üst olursa 2 kişiye dm iban
Uzarsa gelir la1.3k gelecekti ne güzel miami bitirdi beni
İmkanı yokBol şans kanka da böyle ulu orta yazma abidik gubidik elemanlar gelir alır![]()
Kaç bekliyon ki kombinesi 216.5 üst dü o da yattı zaten benim🤣Miami 5 dakika 4 sayı attı bende ağlıyorum şuan olmuyor bu ara hiç birsey yemin ederim
Uzamaz ki hocam sen 0 almışsın o ihtimal de yok suanUzarsa gelir la