- 18,515
- 16,838
- 113
Tanesi 140-150₺Bu NFT ne ayak kaç paraya tekabul ediyo
Tanesi 140-150₺Bu NFT ne ayak kaç paraya tekabul ediyo
Nerden topluyoruz ayıktır nasıl topluyoruzTanesi 140-150₺
Ortak hesabı aç, betco sitelere gir Gates’e tıkla hafif bi bulanık ekran çıkarsa ona tıkla ortak1.me sayfasına gönderecek orada satıcanNerden topluyoruz ayıktır nasıl topluyoruz
Yalancı fırıncı nerde1$ falan verirler
hesap açtım şimdi betco geziyim bakayımOrtak hesabı aç, betco sitelere gir Gates’e tıkla hafif bi bulanık ekran çıkarsa ona tıkla ortak1.me sayfasına gönderecek orada satıcan
Gez topla gelhesap açtım şimdi betco geziyim bakayım
BilmemekYalancı fırıncı nerde
sadece gates e baksam yoksa onda başka oyunlara bakmam gerek mi direkt siteden çıkış yapayım mıGez topla gel
kanka gates sweet bak çık pragmatik ve popok sağlayıcısısadece gates e baksam yoksa onda başka oyunlara bakmam gerek mi direkt siteden çıkış yapayım mı
Herhangi bi oyuna gir pragmatic ya da popok ekran bulanık olursa vermiştir direk girerse çık başka siteyesadece gates e baksam yoksa onda başka oyunlara bakmam gerek mi direkt siteden çıkış yapayım mı
Kafam almıyor bu nft olaylariniHerhangi bi oyuna gir pragmatic ya da popok ekran bulanık olursa vermiştir direk girerse çık başka siteye
Holi özeli gördün mü 2.5 üstler 8 den 20 oran yapmışlar gelebilir var ya max 495kanka gates sweet bak çık pragmatik ve popok sağlayıcısı
O zaman kanka 250₺ bulup sana atarım sende 250₺ bul oynarız 😅 benim tel güncel değil holiHoli özeli gördün mü 2.5 üstler 8 den 20 oran yapmışlar gelebilir var ya max 495![]()
Gs skor 3-1Holi özeli gördün mü 2.5 üstler 8 den 20 oran yapmışlar gelebilir var ya max 495![]()
Benimde güncel değil🤣🤣O zaman kanka 250₺ bulup sana atarım sende 250₺ bul oynarız 😅 benim tel güncel değil holi
Al ağlaGs skor 3-1
O zaman hayal kurmaya gerek kalmadı 😅Benimde güncel değil🤣🤣
6 nın 4 ü eşşek gelmişAl ağla
Tutturdun mu laAl ağla
Oynamadınız diye sitem ediyorTutturdun mu la