Bizim 11 de kaldı vicdansız siteleri yazNFT leri toplayın 18 oldu benim 🤣
Bizim 11 de kaldı vicdansız siteleri yazNFT leri toplayın 18 oldu benim 🤣
Kanka konudaki sitelere giriyom bi de sponsorlara tek tek giriyorumBizim 11 de kaldı vicdansız siteleri yaz
Ya yatırımı kestimiz siteler vermiyo sıkıntıKanka konudaki sitelere giriyom bi de sponsorlara tek tek giriyorum
Para yok henüz@butragueno @egehandro beygir oynayalim mi la ortak
Kanka su nftleri al 3 5 sitede denk dusuyor. Sermaye ciktiPara yok henüz
Bakacam onlaraKanka su nftleri al 3 5 sitede denk dusuyor. Sermaye cikti
Normal iyice ..ktiler belamızı maçlar ters bitiyor slotlar vermiyor siteler artık bonus hediye cart curt vermiyor hiçbirimizin cebinde 5 kuruşta bırakmadılar resmen gangbangBu ne sessizlik knk ya 🙏
Konuyu hala çözememişsin kimsede para yokken her yenilediğin zaman sayfa değişiyor içimizden birileri vurmuş parayı dmler yanmış belliNormal iyice ..ktiler belamızı maçlar ters bitiyor slotlar vermiyor siteler artık bonus hediye cart curt vermiyor hiçbirimizin cebinde 5 kuruşta bırakmadılar resmen gangbang
Ne biliyim tek saf benim herhalde buradakiKonuyu hala çözememişsin kimsede para yokken her yenilediğin zaman sayfa değişiyor içimizden birileri vurmuş parayı dmler yanmış belli
Tek değilsin ama azınlığız 😅Ne biliyim tek saf benim herhalde buradaki
Link at ak tek yiyen tek ölürDoeda toparladı biraz
Nolcak bu halimizKonuyu hala çözememişsin kimsede para yokken her yenilediğin zaman sayfa değişiyor içimizden birileri vurmuş parayı dmler yanmış belli
Sende var gene 3-4K toplamışsın işte 😅Nolcak bu halimiz
5 yaptım arkadaşa geri attım tekrar 0 ız ne anladık bu iştenSende var gene 3-4K toplamışsın işte 😅
Gelin arabasının önünü kesicem simdi mahallede düğün var5 yaptım arkadaşa geri attım tekrar 0 ız ne anladık bu işten![]()
Yalvarırım atlaGelin arabasının önünü kesicem simdi mahallede düğün var
1$ falan verirlerYalvarırım atla