Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,040
651
113
bazen cidden güzel veriyorlar ama 1 veriyorlarsa 10 geri almaya basladılar son 2 aydır ona huyuz olmaya basladım.
Hemde nasıll bizdeki hata ne biliyomusun 1 k parayla 3 e katladınmo bırakıcan nedenmi günlük 3 k veren kimse çıkmaz sana bu mantıkla ilerlemek gerek ama hırs daha fazla kazanmak var içimizde o yüzden gidiyor hepsi

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Hemde nasıll bizdeki hata ne biliyomusun 1 k parayla 3 e katladınmo bırakıcan nedenmi günlük 3 k veren kimse çıkmaz sana bu mantıkla ilerlemek gerek ama hırs daha fazla kazanmak var içimizde o yüzden gidiyor hepsi
ya ben zaten 5k yada 10k gördümmü korkup çekiyorum şansım yaver gitmez diye. düşün şubatta 2 defa normal yatırımda 500 çektim normalde çekilmez ama ben korkup çektim. ondan ben çok yüksek kazançlar göremiyorum. 10k mı kazandım 7k sını çeker gerisiyle devam ederim alışkanlık oldu bu bende

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,040
651
113
ya ben zaten 5k yada 10k gördümmü korkup çekiyorum şansım yaver gitmez diye. düşün şubatta 2 defa normal yatırımda 500 çektim normalde çekilmez ama ben korkup çektim. ondan ben çok yüksek kazançlar göremiyorum. 10k mı kazandım 7k sını çeker gerisiyle devam ederim alışkanlık oldu bu bende
Aynen öyle

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
o hırs aslında bitirmiyor insanı. insanı bitiren koydugu para hedefi. yani sen kafana 1 milyon hedef koyduysan kaybetmeye mahkumsundur. yani o kazanma hırsı tüm insanlarda var. biz koydugumuz hedefleri çok büyük yaptıgımız için kaybediyoruz

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,040
651
113
o hırs aslında bitirmiyor insanı. insanı bitiren koydugu para hedefi. yani sen kafana 1 milyon hedef koyduysan kaybetmeye mahkumsundur. yani o kazanma hırsı tüm insanlarda var. biz koydugumuz hedefleri çok büyük yaptıgımız için kaybediyoruz
Bu konu hakkında katılıyorum sana insanlar hedef koyduğu zaman cidden hedefinden şaşıp kaybetmeye mahkum oluyorlar kumar hedef koyularak oynanabilecek bir şey değil kumar çıtır'ın da oynanabilecek bir şey kazandığın zaman eyvallah deyip çekilebilecek bir şey

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Bu konu hakkında katılıyorum sana insanlar hedef koyduğu zaman cidden hedefinden şaşıp kaybetmeye mahkum oluyorlar kumar hedef koyularak oynanabilecek bir şey değil kumar çıtır'ın da oynanabilecek bir şey kazandığın zaman eyvallah deyip çekilebilecek bir şey
ya benim öyle yüz yüze tanıdım çok arkadaşım koydukları hedefler yüzünden kazandıkları 100k üstü bakiyeden bile oldular.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,372
12,350
113
Dİlimde sabah keyfiyle yeni bir Umut türküsü, kar yağmış dağlarıma, bozulmamış ütüsü.

PancarlıTulumba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,193
761
113
Olmasi gerekeni yapiyirsun dostum boşver

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,931
37,101
113
Gözüm açılmıyor la bu nasıl bir hastalığa uyandık
Geçmiş olsun egecim 10 gün önce bende öyleydim sağlam ter atman lazım bal limon zencefil zerdeçal karışım yap. Bide ilaç patlat vur kafayı yat. Sabah işe gidicem bi kalktım yatağa sanki 2 kova su boşaltmişlar terleye terleye attık