- 48,743
- 53,285
- 113
Fırıncı ve pastaneciden 2.1 m alacağımız var al 1.2 m sini al SuatimNovacigim zengin oldun diye duyduk geldik
Fırıncı ve pastaneciden 2.1 m alacağımız var al 1.2 m sini al SuatimNovacigim zengin oldun diye duyduk geldik
O anladı ya kendi kendine kudurmustur 😅Bana alinti yapmis kime diyon ak neyse moralim bozuldu bir rolle bakalim
2 si ayri kisi mi puaha firinci pastaneciFırıncı ve pastaneciden 2.1 m alacağımız var al 1.2 m sini al Suatim
Siyirmasin diye öyle yazdık suatiim kör nerde Suatim2 si ayri kisi mi puaha firinci pastaneci
Maaşi aldi kayboldu puahhahaSiyirmasin diye öyle yazdık suatiim kör nerde Suatim
Baba yatmisiz ilk adımdan hahahhahaNovacigim zengin oldun diye duyduk geldik
Kanka yeminle aldim 2 dk 20 mi ne attilar kadin birde bunlar puahhaBaba yatmisiz ilk adımdan hahahhaha
Brisbane maçı 3.5 üstBeyler herkes bir mac versin 1.90 olacak ama min
200 frebet var sitede deneyelim 3 lu kombine gelirse roll acariz
Var 66k olur muYok mu 50k vuran
Tuttu mu kuponumuzAmatör basketci bunlarEkli dosyayı görüntüle 769752Ekli dosyayı görüntüle 769753
Resmi wonu bekliyoruzTuttu mu kuponumuz
CD mosconia maçı 4.5 ustBeyler herkes bir mac versin 1.90 olacak ama min
200 frebet var sitede deneyelim 3 lu kombine gelirse roll acariz
Bizimde 9 mac üst üste tutmus kuponlar var ona bakarsan puahbaAmatör basketci bunlarEkli dosyayı görüntüle 769752Ekli dosyayı görüntüle 769753
Tutar gozukmuoAmatör basketci bunlarEkli dosyayı görüntüle 769752Ekli dosyayı görüntüle 769753
Zikin saolsun @Mrlbra nerdeKanka yeminle aldim 2 dk 20 mi ne attilar kadin birde bunlar puahha
ZüperResmi wonu bekliyoruz
Dünde biz öyleydik hahahahahBizimde 9 mac üst üste tutmus kuponlar var ona bakarsan puahba